• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Mimpi yang agak indah malam tadi

    Aug 25, 2011
    Salam..
    lama aku dah hupdate blog aku kan..
    aku dah bis dah latihan industri..
    tp dok sambung wat part time sambil2 cari pengalaman yg berbeza dalam setiap keje yg aku buat pada semester break..

    so dah sibuk keje..nak hupdate blog pon xd mase...
    xd idea pon ok gak...
    sibuk buat persiapan raya lagi....
    baju raya x bli lagi..wahaha...raya tahun ni suam2 kuku je feeling die..
    xtau lah dah dekat nnt kan...
    atau kerana sebelum ni slalu aje feeling2 nak balik kampung cz sblom ni berpose di kampus..
    tahun ni full pose kat umah dan xd feel pon pasal balik kg...

    kg nia adalah kat mana nia duduk skrg...
    hahaahaha....xd kampung lorrr...
    ok berbalik pada tajuk entry nia...

    malam tadi mmpi ...
    xtau lah mcm ne nak kate...
    mimpi kuar shopping dgn someone yg call me sayang..
    die hold my hand... ( aku xkan bersentuhan dgn laki2 )
    mungkin kah??.....
    xnmpak muka die..wahahahaahaha...


    Semoga tuhan telah tentukan sesuatu yg terbaik untuk hidup aku...amin...


    notes : nia dok feeling nak tukar handphone sblom tdo...skali mimpi .... dalam hati ada taman kah??



    9 Mereka yg baik:

    1. hanis said...:

      mimpi jodoh ko la tuh kot. haha. ko dah buat solat istikharah ke ain?? hahaha

      -anis-

    1. Oong-ong said...:

      hahaha..xd lah..nak wat solat istikharah knp plak? aku xd pilihan tuk memilih~

    1. Phat said...:

      wah bahagia nye...ni mahu masa tido tadi senyum lebar ni hehehe

    1. Oong-ong said...:

      hahaha..semestinye lah en phat..xdpt didunia sebenar..dlm mimpi pon jadi lah..

    1. SyAfaWaNi ♥‿♥ said...:

      wahhh tu petunjuk da xlama nak dapat jodoh tu..insyallah sama2 doakan :)

    1. teha said...:

      amin :) hee ~~

      btw , selamat hari rye ! :)

    1. :) nuuL said...:

      peeerggghh..
      hye sayang..jgn takot2 taw.tembak je.HAHA XD
      mmg dlm ati ade taman bunga tol a ko nih.kiki

    1. Farah Tuhar said...:

      petanda tu . ade wat smyang istiharah ke ? semoga bhagia ^^,