• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Ini lah kesayangan saya yang terbaru

    Sep 19, 2011

    Salam...
    aku nak kenal kan kesayangan aku setelah putus relationship....hahah...
    ini lah..myvi and viva..nama dorang..rumate aku yang bagi....
    comel x?...

    sebelum ni aku ade bela hamster...
    tp ini bukan hamster...tp...kacukan arnab + tikus = arkus....
    arkus ni besar sikit dari hamster..sikit ke? byklah....

    makan pon banyak dorang ni...
    minum pon banyak...
    tp dorang ni ade bunyi...haha
    hamster x d bunyi..cz spanjang aku bela hamster dlu..
    aku x pernah pon dgr dorang bunyi...haha

    kalau arkus ni..
    pantang makanan atau minimum dah abis...
    berbunyi lah merekaaaaaa.....






    ni myvi



    notes : pic tuk viva xd..cz x mik gambar die..haha...viva tu ala2 beckham..nnt aku kenalkan..haha

    24 Mereka yg baik:

    1. Salwa said...:

      comey nyerrr..housmate i nak sangat.

    1. afzalsukasuki said...:

      eh anak kucing.dah darjah berapa ni?kuikuikui

    1. dill said...:

      huk aloh..comel!

      dill.

    1. wanie said...:

      comelnyeeeeeeeerrrr....cam nak picit2 je..huhu..

    1. Phat said...:

      geram lak phat tgk

    1. Ayie a.k.a Nyei said...:

      kenape kena nama keretaa..hahaha comel3

    1. yen(toka ziizokukuto) said...:

      ini bukan "arkus",,,ini "guinea pig" harap maklum,,,heeee:) bagi dia timun,,,hand feeding,,,faveret dia tu :)

    1. niesasukasuki said...:

      alololooo, comel gila !

    1. cart kartika said...:

      cumilnye...^^ singah n done follow here

    1. Afiqa Dayana said...:

      wahh, comelnyaa..
      teringin nak bela satuu .. hehe

    1. Umie Artoqiemie said...:

      nama dia myvi..?
      pelik bebeno.

    1. syieda_joy said...:

      comey nye...gram lak..

      tp syieda penakut..gram tgk je la..hihihi ^_^

    1. noornazuha said...:

      ehehe...cumil cumil!

    1. Green Apple said...:

      comel.. tapi tiada keberanian... heeee

    1. Miss A said...:

      auwww,hamster!!!

    1. ctk said...:

      hahaha...lawa nama dorg....arkus ek?? first time dgr..hehehe...cOmey la mereka2 ini :)

    1. jienz said...:

      english nye name guinea pig...org mlayu pgl arkus...

    1. f@na♥@pek said...:

      Shumilnya Guineapig ny.. ^_^

    1. ai n i s h a f i qa said...:

      heee~~~ kite pun ade arkus ni..

      sini :
      http://shasilencesolace.blogspot.com/2011/09/memang-wonderpet.html