• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Bloglist 2012 dan Wishlist 2012

    Jan 1, 2012


    Tahniah lah pada yg telah meneka umur nia ngan btull..23 k..
    nia dah letak korang kat bloglist 2012..so sepanjang 2012 korang akan berada didalam blog nia

    wish list plak..
    semoga tahun ini..
    dapat kumpul duit untuk beli kete..hehe
    itu sahaja wishlist saya untuk tahun baru ini

    azam pula..semoga tahun ni saya akan tamat blajar dengan jayanya~
    menjadi anak
    menjadi kakak
    menjadi kawan
    yang baik...bertanggungjawab dan lebih matang..
    dan hampir 24 dah ni...

    dan akhir skali...cube untuk membuka buku baru pada tahun baru..
    yg penting bukan buku hutang...haha

    2 Mereka yg baik:

    1. khairul said...:

      happy new year dr saya moga thn baru kita lebih sukses

    1. Phat said...:

      happy new year 2012 nia..semoga semua hajat dapat di capai dgn jaya nya..x sangka lak leh teka ngan betul hehe