• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Pengalaman anda semasa praktikal or latihan industri

    May 14, 2011
    Salam..dalam masa kurang dr 2 hari...aku akan melaporkan diri di company yg telah sudi menerima aku untuk berlatihan industri disitu...company apakah?? company construction..nama akan diberitahu pada entry yg akan datang..insyaallah....

    Sebelum melapor diri..mcm2 dlm pala otak ni..first day..mcm ne ek..nak pakai ape?? tempat aku x g survey lg ni..pg nnt baru aku nk tgk jln n tmpat praktikal aku tu..kurang dr 20 minit dr umah aku tmpat tu..tp aku still x dpt bygkan tmpat tu kat mana..wahahaha...nama je anak Melaka jati....tp haram..mmg fail sikit jln kt melaka ni..sikit2 boleh lah..

    bg korang..korang..dan korang yg ada pengalaman tentang 1st day praktikal...pe kate share ngan ktorg yg masih hingus2 lg ni....blurr sikit..nak bawak ape...pakai ape?? buat ape?? hahaha....jgn kendekut-kendekut..xd kene bayar ma kongsi2 cerita ....



    nota kaki : aku siap google map lg tmpat aku LI tu..hampeh x hampeh kan..haha..rasa nak bli GPS sebijik~

    2 Mereka yg baik:

    1. shidi shah said...:

      penat praktikal..
      tapi besh..
      heheh

    1. Freaky said...:

      oh da L.I rupanya. nanti jangan lupe share pengalaman tu ye