• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Tagged1-to-WEyh2

    Apr 3, 2009
    aku rase..semua orang duk serang aku dengan tag2 ni!!
    kali ni aku nk balas tag wey2 plak..



    1.Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?
    baju kmm..warne biru..kmm dekat dihati..waaaa...nk blk melaka


    2.Apa kah kamu termasuk orang yang suka shoping?
    tak suka shopping cz aku busan dok tggu pmpuan shopping..opss..aku????
    haha..pompuan lah..tp no shoping klw no money..


    3.Apa kah kamu percaya love at first sight?
    sgt2 percaya..tp belum mengalaminye...huhuhuhu...sight mirror rosak kot..haah

    4.Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
    nak stdy..tp mata ni ngantuk dah..bru bis test td..so pasni aku tido lah nmpaknye..


    5. Apa rasa di hati kamu saat ini?
    hati aku rasa.........no feeling pape waktu ni..tp org slalu kata aku mmg no feeling pon..
    aku pun manusia gak la!!!



    1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
    aku insan ke2 yg lahir dr rahim ibuku..wah2..bersastera plak..
    ingat ni ye..xlme je lg ni..
    26-mei-1988

    2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
    setiap kali family aku disamping aku n aku disamping family aku..erm..
    samalah tu..sje nk panjang2kan..family come first..

    3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa ?
    lame gak x kene mrh..ank yg baik kan..haha..gud girl..x ingat lah...
    cz dok jauh kot..klw dekat..rsenye slalu gak lah..cz bgn lambat!!



    4. Bila kamu akan married?
    target umur 26 keatas n tak lebih 30..cewahhh..mcm dah d calon plak..
    tp pe semua tu dah tertulis..
    so..standby je lah


    5. ni lari dr soalan kay...sape kamu nk tag??

    mestilah orang yg suka sgt tagged aku kan..

    hidayah - bdk depan bilik aku
    cik ida - huhu..jgn wat2 xtau plak..
    datin @ fizza- mesti kene name kang wat2 x ngaku plak


    1 Mereka yg baik:

    1. .:nuraffizza:. said...:

      owh..
      ni dikre serangan bls ye??
      xp2..
      kte ade byk lg tagged..
      TUNGGU~~

      (",)