• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • My first day..sem 3

    Dec 28, 2009
    salam

    yang ni kire sambungan entry yg sbelum ni lah..

    huhu..pandai2 je aku ckp clasmate aku x blk lg..

    aku g kelas td..dpt jadual kak ika..bantuan dr ila n wan..huhu

    nk komen schedule aku tu sem ni mmg hampeh...

    hanya 2 hari xd kelas petang n hari jumaat ade kelas smpi pukul lima..

    so klw nk blk kg..mmg aku kene balik ari sabtu la nmpaknye..

    kelas yg ade hari ni patutnye 2 tp yg available 1 je..highway n traffic..

    lecturernye mnghibur hati..not bad lah..tu lah pndangan aku pd 1st day jmpe die..huhu

    hari ni kat kafe aku dapat ucapan TAHNIAH daripada cik yam..aku blur..

    tp rupe2nye untuk pertukaran status aku..status je cik yam yg tukar..aku x tukar ape2 pon..

    ttap ain yg dulu...

    nota kaki : menaip smbil tgk romate2 aku mgemas bilik..hehee..aku tlg tgk je lah.. :P

    12 Mereka yg baik:

    1. ✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...:

      Vote 4 nissa-elhumaira @ http://shawlsayucinta.blogspot.com/
      TQ so much 4 da vote... :)

    1. affizza said...:

      ain, kte nk email awk. nk invite tuk blog. xksh r email ppepn. ym pun bole. =)

    1. kawie2020 said...:

      hehehehehehe.. dh dpt schedule ker? naper aku blom lagi? hehehehhehe.. lupa plak.. aku dah habih daa.. hahahahahaha

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      hehe..best nye dah bis stdy

    1. fabulous mariam said...:

      ain...ko berubah sikit cam mkin bahagie je..
      semoge kekal hinnga ke anak cucu cicit n piut..

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      kasih syg btmbh..bhgia lah..lalala.. tq cik yam.. aku doakan ko pon akan btmu dgn si dia ko nnti..haha

    1. HonEyBuNNy said...:

      ngeh3..ila isnen n rabu da clus smpai kul 5..amat la penat kn..huh..ehh..cpt2 g tlg roomate kms nlik..hiih

    1. milymir4e said...:

      ooii...
      pe ni??
      ade ak trtggal pe2 k??
      status pe ni???
      mcm blurr jer..
      huhu

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      Honney Bunny : huhu..skrg2nye 2 hari je smpi kol 5..sy 3 hari..nge~~ bertahan!!

      to mira : bace lah entry yg lepas2..or x pon bkk fs aku ke fb aku ke nnt ko phm..aku wat annoucemnt kat situ je..aku x sorok pape pon dr mmber2 aku..hehe

    1. fabulous mariam said...:

      ain..ak nak mr s..tapi dy da x de kat cni dah..
      uii..bley tahn gak aeh..siap wat announcment..
      bagos gak, tak de ar kwn2 yg jauh cam ak ni tercicir je kat blakang..

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      huhuh...mr s???? sape tu cik yam? aku knal? hehe...ko x d lah jauh sgt..stakat dlm u ni..xjauh mne..haha

    1. fabulous mariam said...:

      mr s tu..ko x kenal dy tapi dy da x blaja kat sini g dah...huuu..sdeyh sebentar perasaan ak ni..
      jauh ma ko dok kk3 ak lak kk1..jauh ler tuh..