• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Ini bukan kisah 18sx

    Feb 10, 2011
    Bila anda sudah melibatkan diri dalam hal hati...1 soalan pasti akan bermain dalam fikiran untuk apa perhubungan ni perlu ada..

    Perhubungan yg macam mana yang anda perlu kan?macam ni ke?


    macam ni ke?

    atau macam ni


    dan bagaimana anda nak ending love story korang?


    atau


    mungkin ini



    nota kaki : semua orang nak hidup mereka the end dengan kegembiraan bersama pasangan..

    6 Mereka yg baik:

    1. qaseh elyanas said...:

      mestilah bernikah & berkahwin dengan orang yg dikasihi ^^ barulah dapat merasa salah satu nikmat dunia dengan penuh berkat ^^

      anyway.. jom singgah sini & baca entry :D

    1. inn_syira said...:

      ble anda sudah melibatkn diri dgn hati...
      mst ad yg skit hati...
      huhuhu

    1. syafiQakarim said...:

      hmm.tp tu la.even kawen dgn org yg kita syg pun
      tak semesti bahagia.
      dan kdg kwen dgn org yg kita sendiri tak knl pun
      ada bahagia.
      menangis itu bahagia sebenarnya bila dpt lepaskan
      beban yg da lama simpan.
      hidup ni memungkinkan segalanya kan.
      tak semesti apa kita hajat kita akan dpt. ;)

    1. lady dayana. said...:

      mesti lah nk kawen ! hehhe hopefully bekekalan smpi mati. :)

    1. DaK CoMoT said...:

      nak happy ending...insyaallah...aminnn...^_^

    1. feeza_rashid said...:

      huhu... :(
      macam best fren semula or even no fren jek.
      kapel with best fren is like doing somtink yg tak menjadi.:(