• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Sape suka pakai DSLR??

    Feb 1, 2011
    Aku..aku suke...heheh...tgh menabung nk bli sebiji..Aku buat entry ni sebab nak tlg member aku.. die nak jual DSLR die.. D3000

    D3000 25462
    D3000 25462

    nikon d3000 wif kite lense 18-55mm..ade waranty ag..rm15oo..blh nego lg

    1st hand punye Price: RSP RM 1,988.00 (with AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR); RSP RM 1,498 (body only)

    kalau berminat boleh calling2 aku...di..no telepon..oh tidak akan aku bg disini...hahah... sila lah email di sini nurul_71204@yahoo.com..aku kalau duit dah cukup..mmg aku nak angkat DSLR ni..tp duit x cukup lagi..so sape2 yg berminat..sile2 lah..contact email aku.. nurul_71204@yahoo.com..or di facebook aku..


    p/s : sebab nak jual adalah nak angkat model baru...x sampai 1/2 tahun lagi pon DSLR ni

    6 Mereka yg baik:

    1. sarah mohamad said...:

      MEMANG NAAAAAAK SGT !
      tapi nan hado duitttt .
      uwaaaaa !

    1. Oong-ong said...:

      klw nk pe lg..cntct lh nia..hehe

    1. Freaky said...:

      wah angkat terus la.

    1. nub said...:

      nak tukaq ngan d60 ceq x? heheh

    1. UMPBlogger said...:

      Dah add link di blog UMP?