• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • My mistake

    Aug 18, 2009




    Semalam perkara yg tidak disangka-sangka2 terjadi
    salah aku kali ni
    sbb cuai!
    aku pon x phm

    cz slama ni aku ckup berhati-hati klw drive kete
    cz aku tau aku bwk ank org
    aku bwk kete org
    Langgar kete org pastu lari

    satu tindakan yg x bertanggungjwb
    tp
    tuk melepas kan diri dari kene byr ganti rugi kan
    nk x nk kene la lari cz kete yang aku langgar tu agak mewah la
    toyota tp x dpt dikenal pasti model ape

    bygkanlah klw kete aku yg kene mcm tu

    perangai yg hodoh la ain!!


    sori eh aeng cz aku dah mncalarkan kete ko
    klw ko nk charge aku nnti ko bg tau je jgn segan2
    thankz to aeng
    nasib baik aeng x mrh aku
    tp aku sdikit marah dgn diri aku ni

    cuai!!!


    tp smlm bukan lah hari yg buruk tuk aku
    bukan hari yg disumpah mlang tuk aku

    cz aku hepi kuar ngan cik yam, nad n wan
    wlwpon aku rase dorg x bpe hepi cz x dpt shopping dgn puasnye
    lain kali klw korg nk ajak aku shopping ajak r ri mggu k
    aku bleh bwk korg shopping smpi kosong duit dlm atm korg pon x pe
    janji korg puas shopping
    tu pon klw korg x serik naik kete ngan aku
    aku pon x tau mcm ne leh jd mcm tu smlm

    kepala aku dah mcm nk pecah balik je ump aku
    siap2
    mandi telan panadol 2 biji slalu aku
    telan 1 biji je ( shira slalu said ingat bdk2 ke mkn sebiji )
    tp smlm mmg sakit giler
    xtau r npe kerap sgt sakit kepala skrgni
    pas mkn panadol naik katil
    mamai2 kjap then trus tdo


    p/s : jgn takut naik kete ngan aku lg..cz smua org make mistake
    : aeng..jgn x bg aku sewa kete ko pas ni plak..huhu..sori


    3 Mereka yg baik:

    1. dak sengal yg gler m&m said...:

      naseb bek x kemek..
      tanggal cat jek..
      haha
      rilek2 ain..

      tp pnjang gak la aku tgk calar dye..
      huhuhu

    1. inn_syira said...:

      tau xpe...
      umo da 21++ tp mkn pndol 1 biji je...
      tah pape tah
      hahaha
      bese r 2...at least ad pnglmn...
      hehehe

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      mne d 21 +++.. 12+++ lah..

      a'ah...kite berdua dah d pgalaman tersebut!!

      waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........