• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Kejap je masa berlalu

    Nov 14, 2009
    pas salam..
    sem ni byk yg berlaku...
    sem ni aku dapat romate baru..
    sem ni aku dah pandai main futsal..
    sem ni aku dah pandai berkayak..
    sem ni aku byk keje dr sem biase2..
    sem ni sem aku wat kepala botak..hehe
    sem ni aku dapat kwn baru..
    sem ni aku berlajar berdikari..
    sem ni aku masih xpandai tuk g jumpe lecturer klw d problem ngn subject..
    sem ni aku dah pandai tunjuk muka kat lecturer..hehe..bab2 ntar assgmnt..
    sem ni aku rase aku lebih fokus pada stdy..wlwpon ade yg berciciran..huhu
    sem ni aku dah langgar kete orang..kete sewa..hehe
    sem ni group lab aku masih lagi semua perempuan..powerpuffgurl..
    sem ni aku mngalami pembaziran duit yg amat teruk..
    sem ni aku belajar buat duit ngan blog nuffang..nge~~
    sem ni aku makin kurus..
    sem ni aku makin gelap..cz berkayak..tp rsenye ondaway ke kulit asal..
    sem ni aku d handfone baru..sE 770i
    sem ni aku baru tau ragam kawan2 sekeliling aku..ade yg bad..ade yg baik..
    sem ni bg aku sem yg memenatkan..huhu..sape stuju??

    harapan untuk sem depan plak..

    sem depan harap x yah lg sewa2 kete tuk kuar bandar..
    sem depan harap aku x lg jd driver tunggal...hope d yg belajar mmndu cuti ni..:P
    sem depan aku harap aku dapat ahli lelaki dalam group lab aku..:)
    sem depan aku harap aku dapat naik kan pointer..sem ni nye pointer????? sndiri pikir
    sem depan aku harap aku brubah ke arah yg lebih baik
    sem depan aku harap aku dapat kurangkan belanje aku
    sem depan aku harap aku dapat berbusness dgn lancar..hehe
    sem depan aku harap aku x ponteng2 kelas mcm sem lepas..
    sem depan aku harap aku jd matang lebih sikit..hehe
    sem depan aku harap status aku bukan lg " solo " haha..yg ni tipu
    sem depan aku nk kejam sikit dengan mereka2 yg x bpe nk btnggungjwb
    sem depan aku aku nk manje2kan laptop aku ngn accesori yg mnarik
    sem depan aku xnk dah kuat tdo..
    sem depan aku nak jd mahsiswi yg aktif..
    k dah bis..tadaaaaaaaaaaaa.............wasalam










    k tuk entry ni aku nk wat contest
    sape jd tukang komen ke 50..ade habuan menanti anda..sekian..

    13 Mereka yg baik:

    1. norMAzuan MUstafa said...:

      alo...bg r pertame..heh.....50 over kot....
      slmt mjdi pa yg nk jdi sem depan

    1. affizza said...:

      driver tunggal: insyaallah x lg. sbb liena ckp dy akn abiskn lesen sem ni & akn bertmbh sorg lg driver kte sume..=)

      sewa keta: wow, cm bes je ni. sp yg nk bwk keta wei?? xpn, bwk je r van dtg cni. xyh kuar gne 2 keta. hihi

      bisnes: seyes ke bisnes 2 le janakan duit? kl menjadi & ain kaya raya, kte nk join gak r. jom r kwn2. nk duit..nk duit~

      title solo: insyaallah ain akn mnjadi in relationship. tp xp ke? nnt presiden xckp ppe? xtkt kne byr gnti rugi?haha

      jd lbh baik: skg nipn ain dh baik, sem dpn nk baik cmne lg ye? xpndg llaki? jln sntiasa tunduk ke bwh? ataupun lebih melebarkan senyuman anda??=p

    1. affizza said...:

      eh, 18 pulak?? sblm ni 50. mn 1 ni??
      hahaha
      seakan2 xde motif tp mengejar 18 itu~
      =p

    1. kawie2020 said...:

      hahahahaha.. aaku x sampai lg...

    1. miss lulu said...:

      adekah aku mengomen di tmpt yang btol?

    1. miss lulu said...:

      boleh ke ak nk komen ag?

    1. miss lulu said...:

      aku akan smbung komen aku 5 minit ag

    1. Noorlaila Mohamed Nor said...:

      18
      18
      18
      18

      sem depan nak insaf!
      mesti insaf

    1. Amir_pali said...:

      dunno wat 2 say.....*blurr*

    1. affizza said...:

      hahaha..
      amir2, cm2..

      ain, bisnes 2 cane?
      nk join gak r kl berhasil..=)

    1. affizza said...:

      congrats dah hilang title single..laalala~

    1. affizza said...:

      jumpe sem dpn ye..haha
      perlu ke komen sepatah2 sebegini??=p