• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Manis..masam..so Sweet..

    Nov 7, 2009
    Romate aku ngah giler..anis sok ade paper.. tp die dok sibuk kaco dayah n syira..katenye kat syira d tempat landing..daya plak sibuk sign in oovoo die yg malu2 nk sign in tu.. syira fedup dah ngan oovoo die cz dok sign in tp bumi kat die nye netwrok x dpon..nge..akhirnye..daya dok layan hindustan..syira dok karaoke di bilik sje..hehe..kami sudah bis exam ke?? tidakkkkkkk......masih ade 4 paper lg mnnti..ttp masing2 x d mood nk stdy mlm ni..aku?? update blog sambil bermsg ngan Mr BeLL..huhu..siapa tu??

    Minggu ni Mr BeLL dok mjlnkan misi nye tuk masuk jarum..sungguh beralas die berkata..contohnye..

    Mr BeLL :aku mmg nk masuk jarum dah ni..tp org kat sne x nk ke bg kain untuk aku cucuk..
    Aku : Ooo..nk kain?..kene tunggu lah mcm tu cz delivery lambat sikit..nk pkr2..huhu..
    harap bersabar ye Mr BeLL..nge~~

    d satu lg cerita yg akku nk kongsi ni..aku xtau lah mcm ne d org bleh masuk aku nye blog then suke2 je godeh2 aku nye blog..

    pesanan tuk yg tak bertanggungjwb..: buat lah blog sendiri...ni aku yg punye blog..aku yg punye!!! sesuka hati ko je usik..penat2 aku edit..ko plak tolong touchup ngan bukan2.. ingat ye..ni blog anak JENI yg punye!!!

    tgk r..ntah pape..sugga daddy r..

    9 Mereka yg baik:

    1. miSs siv said...:

      rumet kepade rumet ko pon giler kan?
      ;p

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      means aku r tu...

      hehe..kdg2 je giler...

    1. milymir4e said...:

      oooiii
      ade pe2 y ak x update lg k dr kamoo..
      sowie ek..
      ak xreply msg..
      kekeringan la skg....

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      pe die??

      ko nk update pe weyh2??

      hehehe...x kisah la..

    1. gule2coklatsedap said...:

      hahahaha....
      lepas nie aku nak landing kat ko la plak..
      leh??
      hehehe

    1. HonEyBuNNy said...:

      eh..jgn marah2...ihiih..gd luck exm..

    1. Noorlaila Mohamed Nor said...:

      eh eh yg last tu malu2 pulak
      hee :P