• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Aiisshhh...satu pon tak berjawab

    Mar 10, 2011

    Salam...
    selamat pagi semua..awal aku bgn pg ni..haha..
    motif cz ade bussiness sikit..
    and nak call company tuk dapatkan maklumbalas pasal permohonan latihan industry aku...

    Alhamdulillah...dah dapat dah satu tawaran..
    tp jauh le dari rumah..about 1 hour pergi sahaja..
    kalau bergaji besar masa Latihan industry tu xpe lah jugak..
    bleh cover duit minyak kete..huhu...



    so try lah call balik company lain yg aku dah apply..
    stakat ni aku dah call 3 company..
    tp semuanya...x angkat...
    meetting ke semua???...adoi~~~



    aku ade gak antar email..
    tp haram x d balas..
    dorg check x email

    nota kaki : ok..nak sambung mendail kembali....

    11 Mereka yg baik:

    1. tricksrex said...:

      oohh padan pon soh angkat fon
      kekekeke

      keep on trying!

    1. Faizal Syukri @ Peja said...:

      huhuhuhu... igtkan ade call Peja tadi..
      sebab semalam ade org duk sms dan call Peja..
      huhuhu

    1. Freaky said...:

      hak2 selamat mencube ye. :)

    1. b a m b a m ' s said...:

      cari tmpt praktikal mmg mencabar ckit..tpi cik bambam dulu pihak U yang carikan tempat..hahahah.. :P

      Terjah jom!: Kenapa KRU Production tak amek REMY ISHAK jadi HERO dalam Hikayat Merong Mahawangsa?????

    1. Jerung Gergasi said...:

      ehe ..x mintak pun lagi. entah sempat tak ni. usaha lagi ok?

    1. AiDa AzRyN said...:

      haha.. saba je la..
      hope dapat ye.


      btw,kalau rajin.join la contest aida ye. :)

    1. nora said...:

      bos bos company tu baru inform aku yg diorg gi bercuti beramai-ramai ar, tu yg takde sape angakt phone ko tu :p

      ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

    1. nadira shahid said...:

      nk practical ek? gud luck! ;)

    1. rj Etika said...:

      hahahaha...diorang sume cuti kot tak keje. XD

    1. ayie said...:

      hari ni ahad...cuti..:P

    1. Hafzan Sarah said...:

      Selamat ber L.I.
      ikut pengalamn aku n member2, LI boring gilakk seyhh.hehee..jgn patah semngat plak nt k.

      entri terbaru: Cara Baik Pulih Handphone yg Dimasuki Air