• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Setelah lama menghilang

    Mar 2, 2011
    Salam...Lama x update blog ni..ade kot nak sebulan...masa tu ade je nak update..tp bile ada masa..xd idea plak nak update..pastu bile ada idea..xd masa plak nak update..huhu...macam tu lah cite nye..


    Banyak tul labah2 kat blog aku ni~~

    Lepas aku bersih2kan sarang labah2 yg ade kat blog ni..aku rasa nak meninggalkan satu entry baru plak...


    cute kan??
    rumate2 ku..kalau aku nak bela sekor bende ni kat bilik boleh???

    Anyway..aku baru je abis 3 midsem punye exam...ada lagi 1 lagi...dan daripada 3 yg aku dah jawab..aku rasa aku x cukup study tuk jawab paper2 tesebut...mungkin tuk 1 paper lagi ni..kene stduy dengan cukup nya..macam mana nak stdy dengan cukup nya???

    Study jgn last minutes~~ itu saja...


    3 Mereka yg baik:

    1. syafiQakarim said...:

      haha oit..tade haiwan lg
      ganas ke nak bela? ;p
      jgn la lama tak bw meh ;p

    1. kpah k-poh said...:

      patut ler berserawang jer...penuh dgn labah2...!!!!

    1. Freaky said...:

      patot la banyak sarang kat sini.. tapi nasib bek da bersih.. huhu