• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Dapat treatment free dr LONDON WEIGHT MANAGEMENT

    Jul 27, 2011
    Salam...
    3 hari lepas..aku adalah join ape ke bende dah ...
    tp under LONDON WEIGHT MANAGEMENT ( LWM ) ....
    saje2 je join...cz busan...
    bende ni pon aku jumpe kat iklan nuffnang mase bw ( blogwalking ) aritu...

    sehari lepas tu..
    terus ade dapt panggilan dr ( LWM )...
    aku terpilih maaaaaaaa....100 peserta pertama..kuikui...
    bile die call die tnye ada mengalami masalah berat badan ke..
    tanya berat badan aku dan tinggi aku bagai..


    aku pon xtau nk cakap pe masalah berat yang aku ade..haha
    cz berat aku 46-47 kg..
    saya sudah kurus ma..mau kurus ape..haha
    ape yang aku nak rawat lagi...
    nnt aku kurus sgt pon..x d manis sgt..


    die call time aku d keje.
    so pastu aku sesuka hati buah pinggang aku je...
    matikan talian..pastu die call tiap-tiap hari..
    xdan aku nak layan..

    sebab tengah handle projek yang perlu dibereskan dalam masa terdekat ni..
    klw pas ni ada call lagi dr pihak LWM ...
    aku ingat nak pas treatment ni pada orang lain..klw boleh lah..heheh
    k..sekiannnnnn


    nota kaki : aku klw orang tegur badan dah nampak berisi ..trus macam selera makan akan menurun mendadak..hehe

    5 Mereka yg baik:

    1. cik tikah said...:

      berat bdn cik tikah 49 kg walaupun secara luaran nmpk macam 45 kg. hahahaha...

    1. Night Walker said...:

      ha3..LWM slah pilih org... dh kurus dh...=)

      salam ziarah smula...^^

    1. amranaiman said...:

      dgr ni sekali je free.. ada rawatan susulan kne byr lagi.. mmber pnah wat beribu gak abes.. :P

    1. Abe Goreng said...:

      betul kate @amranaiman. Sblm ni bce byk post psl org kne tipu. mule2 mmg bg free, dh siap treatment dorg suruh sain agrement apebende nth, then dorg akn pakse utk beli brg n pakej treatment lain. hrp tak kne tipu la. :D

      UPDATE: Kat Bazar Ramadhan Pun Jadi!!!

    1. shafiqabdshukor said...:

      sama la kite...
      tahun br la dpt pose ngan family...
      hehehehe