• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Jiwa dan mata macam tertinggal kat atas katil

    Jul 6, 2011
    Salam..selamat pagi semua..aku kat opis dah ni..
    tp mata dan jiwa aku mcm tetinggal kat atas katil..
    mengantuk giler kot...
    padahal tido awal dah smlm..


    Plan harini nak siapkan report sikit...
    arghhhh..busan btul lah..
    tp skrg ni tgh bace pape on9 kejap..
    cari mood untuk bekerja dengan gaji yang halal..
    hahah....

    Pagi td ade dgr hot fm??
    tajuk privacy telephone bimbit pasangan anda..
    ade yang ckp..x perlu check2 telepon pasangan kite..

    haha..ini x d kene mngene dgn aku..
    hanya pameran semata..kihkih

    tp klw x check...mne nk tau kan..
    klw xd wat salah..
    aku rase x kisah pon pasangan tu nk check ke tidak ..



    nota kaki : dah2 cukup untuk hari ni...

    5 Mereka yg baik:

    1. cik panadol said...:

      kalau ngantok...tido je hahaha

    1. fiq. said...:

      Perlu check, tapi jangan bagi tahu dia, nanti dia cover2 line, sangat bahaya tau........................

      silap2 nanti ada je pensms setia pasangan anda tu

    1. tiefazatie said...:

      erm..xtau la..ifa jenis xkisah..hihi

      dear..kalu sudi komen n3 ifa nie

      http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

      tq so much!

    1. hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...:

      kena saling mempercayai ...hihi ..

    1. senyumSOYA said...:

      hihih..xda pasangan.. jap2~ awak amik kekaceh hati saya..huk.. mr. sweeney todd~ T.T.. rindunya....