• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Harimau Muda malukan negara?

    Nov 28, 2011


    Penyokong sedih.., pemain Harimau Muda 100x lebih sedih kerana mereka berada di atas padang, jika kita tidak terus menyokong apa guna kita sebagai pemain ke 12.

    Jangan hanya memuji bila menang, mengutuk bila kalah..itu bukan penyokong setia tetapi hanya pandai berkata-kata.

    Tiada seorang pemain pun mahukan kekalahan..('',) ... biarlh dorang berlajar dr kesilapan semalam..mereka yg berada dipadang..so mereka ptut lebih faham..xperlu kita satu Malaysia nk mnyalahkan mereka..

    lagi 1..penyokong2 Malaysia plak...bile dah seri klw x silap aku..ada yg dah bgun dr bangku..klw rasa x boleh tahan dgn jem ke kesesakan lalu lintas lpas game...tlg duduk rumah je..tgk kt tv.. aku satu bilik tgk streamyx je.tu pon masa2 akhir tu..sibuk mengklik-klik..cz tersekat-sekat..bile dapat siaran..damn..dah gol..then tersekat lg..kami klik lg...Bahrin dah mendahului...haisshhh..terpinga-pinga... tersekat lagi..oh tidak..game over..

    ‎"jika tak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang"


    Harimau Muda ke Harimau Malaya ke... aku sokong !! kalah menang korang..korang tetap
    Malaysia !!

    5 Mereka yg baik:

    1. ♥contenG BLOG♥ said...:

      Sokong dgn kata2 tuan punye blog . as penyokong yg setia kte sepatutnyer bgi semangat kpd pemain negara bukan nye kutuk negara sendiri :))

    1. burnkelana said...:

      sampai sekarang aku masih tak terima kekalahan Malaysia hanya mengambil masa 6 minit shj dgn 3 bijik gol!

      Kenapa Ong Kim Swee tak arahkan player main defensive bagi mematahkan asakan bahrain.. Bahrain menukar 2 player pertahanan diorang & masukkan player tengah.. yg mana taktikal yg dipertaruhkan bahrain memang menjadi..

      Ong Kim Swee & Playernyer gagal tunai janji seperti yg dicanangkan sebelum ini..

      2-0 belum tentu boleh menang!

    1. ::Wardatul Shauqah:: said...:

      ble menang dipuji sapa ke langit..
      ble kalah mmg kutuk sapa ke lubang cacing naa...
      realiti msyrkt msia...
      pe pn sy tetap sokong harimau muda,....keep it up ^^,

    1. syaiful said...:

      serius setuju benar nagn pendapat ni

    1. izzati jerr said...:

      standartlah.. game kalah-mng... kalo dperhatikan last minit kita hilg good player cm nazmi dlm game tuh..and bahrain pulak masukan good playeer at last minit.. tu sbenarnya strategi dorg yg kita terlepas pandang.. sbb telampo target yg kita boleh mng game tuh.. tu just pendapat saya