• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Syabas Malaysia !!

    Nov 22, 2011

    aku tgk kt kafe hostel je..
    tp rase cm kt stadiumm..
    hahahah...

    INI..antara...kata-kata..atau..post wall kt fb kwn2 aku..




    1. Kate dh~~ Garuda jd satay malam nie.. hahahaha~~ Konyang Harimau Chumel~~ Bangga menjadi anak MALAYSIA!!!!

    2. MALAM ni semua rakyat MALAYSIA , tidak dapat menahan air mata kerana kita berjaya JADI JUARA , like uncle says : macam zaman MOKHTAR DAHARI(superMOK)

    3. TEAM Malaysia Hebat ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi CHE MAT yg sentiasa CERMAT menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol BAHTIAR yg sentiasa BERIKHTIAR menjaringkn gol dari jarak jauh :) dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim Swee )

    4. Dalam keadaan tertekan, dalam keadaan kurang sokongan di stadium, dalam keadaan di gelanggang lawan, MALAYSIA tetap bawa balik EMAS. Tahniah Team Malaysia!

    5. We are the champions my friends, & we'll keep on fighting till the end, We are the champions, No time for losers, 'cause WE ARE THE CHAMPIONS of the world! Congrats HARIMAU MUDA. Fuhh, rs mcm dah mng keseluruhan Sukan Sea je. HAHA

    6. tekak sakit...tgn dh merah...tp berbaloi2....congrats MALAYSIA!!!

    7. hohoho..siswi pekan menggegarkan bilik tv hostel dengan kemenangan skuad harimau muda..sanggup brpanas 2 jam lbey dpan tv tanpa kipas smata2 na saksikan skuad m'sia beraksi utk final, akhirnya ta sia2..kemenengan menjadi milik kita..congratez!!!u r da best..we are da champion..♥ KFCM..terbaek!!!^_^ p/s : referee ta adil + player indon byk bersinetron di atas padang + dot.dot.dot.. huhuhu~

    8. Akhrnye brjye wt pn0nt0n ind0n syp sepi...hahaha...(gelak jht..)

    9.Adehh..sakitnya hati bila kalah di tempat sendiri. sabor yek..cuba lagi tahun2 depan. ngehh..p/s: Tahniah utk pasukan Malaysia. Anda Perrrgghhh!!! Memang Terrrbaaekkkk laaaa..

    10 . yang ni aku nye fb status : Malaysia sudah memenangi keseluruhan sukan SEA !! Indonesia pula telah kalah keseluruhan sukan SEA !! Alhamdulillah Ya Allah ~~ oh ye...refree cm taik ~~~ dan..

    mcm2 gmbr plk yg ade kt fb..contoh...



    nite korang ~~


    aaaauuuummmmmmmmm!!!!!

    4 Mereka yg baik:

    1. sitinuraffizza said...:

      yes!! status kte pun masuk.... HAHA
      p/s: dh sakit tekak!!!! tp ttp puas hati ~ :'D

    1. Tira Pengemis Maganda said...:

      dua2 main memang nmpk sgt sungguh2 and xnk kalah kan. dua2 pihak berhabis tenaga lawan...masing2 pertahankn negara dan buat cubaan2 yg bgs...*pengulas sukan belakng tabir*...hahhaa

    1. Nur Atikah said...:

      semangat smpai tido pun dengan bendera. haha :D

    1. nobishikun said...:

      tido pkai bendera hahaha ~ :D :D