• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Bila dah kena sekali...kene berkali-kali

    Nov 2, 2011
    Salam...setelah reda berberapa perkara iaitu test..test yg ditunda lepas raya haji..assgmnt..assgmnt yg ditunda selepas raya haji dan projek sarjana muda..yg dapat aku siapkan mlm td..tp xd lah siap mana pon..siaplah smpai step yg supervisor aku nak ptg ni..so...setelah kerja2 aku siap..aku nak jwb tag dr kawan sekuliah..sefakulti aku ni Miss Eira


    "List three jobs you consider pursuing if money didn't matter "

    Hehe...menarik-menarik..klw lah bekerja..tp x kisah gaji berjapa hengget pon...
    aku nak menjadi seorang penjual burger...haha...sebab aku suka makan burger..
    aku memang suke masak burger..klw aku ade kat rumah..
    tiap2 weekend adek2 aku akan breakfast burger ..kwang2~



    Cikgu Matematik Moden

    bukan nak berlagak atau ape..tp math moden aku markah die terukkk...add math aku lagi ok daripada math moden..sampai cikgu math moden slalu ckp..saya pening lah dgn awak...hahahah..satu kenangna tu..tp alhamdulillah dapat gak math moden and add math A masa spm dolu..mybe ini semua kesan daripada cikgu math moden aku yg selalu bertukar2 services mengaja..kejap2 cukgu lain..sebab ade yg bertukar sekolah..ada yg cuti bersalin lah..hadoiii...



    Blogger terhebat

    tak pernah terpikir lansung lah nak jadi popular-popular ni..haaha..sebab aku ni menulis blog suke-suki hati aku aje..klw aku xd idea and mood untuk menulis ..senyap lah aku dr duni blogging ..seminggu..sebulannn?? haha..tp x pernah lagi setahun...takut peminat-peminat lari..haha..adake?? kuang2~~~

    6 Mereka yg baik:

    1. hawiz said...:

      sama...suke mkn beger gak

    1. faizal mohd said...:

      wah! add math A tu.
      Akak. nak order burger 1. hehe :)

    1. ain dzaya said...:

      cita2 anda akan tercapai


      blink!blink!blink!!

    1. Salwa said...:

      I lebih suke burger tepi jalan daripada burger Mcd.hehe.

    1. rainyscream said...:

      nanti taip2 ari laki makan bege je. hhihiih

    1. yen(toka ziizokukuto) said...:

      chickenn mc deluxe satu yer,,lama tunggu ni,,heheh