• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • My Weekend

    Nov 21, 2011


    Salam...sabtu dan ahad aku..sememangnya untuk bercuti...sabtu mmg totatlly x boleh buat sebab hantar mr lappy format...so tiada laptop kerja aku memang xkan berjalan... so sabtu tu.. aku kluar berjimba dengan kawan-kawan...and mr nik.. org xd komitmen hati..mcm ni lah...huhu...layan gambar sikit..

    ini gambar kat kedai mamak..opss..awek sebelah aku tu..dah x unvailable..so sile lah tgk yg available kat situ..hahaha.. kat kedai mamak ni aku tengok bola Malaysia lawan Myammar kan semalam...aishh...sepatutnye boleh 3-4 gol smlm...

    ini pula...pada aawalnye nk duduk kat mamak tengok bola je..x mo makan..ktorg order minum aje....tp tgh syok2 tgk bola...aney ni datang " ta mo makan ka? kalau x makan kene bayar sorang rm 5 untuk tgk bola kat sini " aku xtau lah mamak ni bergurau ke hape kan.. so ktorg pon order lah..roti canai pisang..capati..tosee.....huhu......

    learning process semasa bola rehat..sempat playing with Mr Nik



    aku dapat beli baju harimau malaya..boleh lah pakai untuk tengok final malam nanti...Good Luck Malaysia..


    ahad...aku melepak dibilik...ade bussiness sikit..pastu dok baca novel...padahal keje melambak.. aku x rase aku boleh buat keje dengan berkualiti tanpa fokus..yang mana ..novel tersebut suruh aku bacanya dengan cepat..hahaha...haaa...tp pg tu..sempat aku g discussion tuk projek GIS aku k...

    nota kaki : opssss..lupe..d kelas kol 8 sok..nite semua !

    3 Mereka yg baik:

    1. leena aunie said...:

      oit!!!sempat lagi jatuhkan saham ak eh huhuhu...nati klu ak nak update blog bleh la link kan je kat blog ko kan =)

    1. Phat said...:

      nia turun bandar x rojer

    1. Oong-ong said...:

      phat : hahaha...isnin nnt nia ngn kwn2 rancang nak ke taman bandar..mai le

      leena : hahaha....boleh aje..sile kan