• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • fiRst LovE

    Mar 14, 2009


    assalamualaikum..

    Semalam aku ade tgk satu muvie ni..tajuk die my girls n I. boleh tahan la movie ni. aku bukan nk cite pasal movie ni, tp aku nk ulas sikit..hehe.. first love... korang dah jumpe ke first love korang? orang kate cinta pertama ni susah nk dilupakan..betul ke? Mmm.. korang2 yg tgh bercouple skrg, korang rse pasangan korang tu, cinta pertama korang ke? Mcm mne korang appreciate pasangan yg korang pilih sekarang.. katakanlah kita adalah cinta kedua pasangan kita, dia dah lupakan ke cinta pertama dia?.. adil ke pada kita kalau dia masih lagi sayang pada cinta pertama dia.. dalam movie yang aku tengok semlam..cinta pertma die mati sbb sakit.. dan sampaikan bile hero dlm cite tu dah dewasa..dia masih lagi tak dapat nak lupakan cinta pertama die.... agak sedih lah cite smlm tu..tp klw aku tgk sorang2 lg touching kot..hehe.. cinta pertama....dah jumpe??

    p/s : bile lah nk jumpe first luve ni.. hehe :p

    5 Mereka yg baik:

    1. insyirah said...:

      hehehe
      touching ek?
      mst kalo tgk sorg2 tgkp leleh ni...
      hahaha
      cmne nk jmp kalo org nk ko lak xnk
      hihihi

    1. milymir4e said...:

      fes lOve???
      ak ade fes lOve...
      die aja ak erti cnta...
      ceh2..jiwang la plak...
      tp 2nd lOve ak aja sgalanyerrr tntg isi kndungn cnta....
      sygkn..ktowg xde jOdOh...
      xpe2..t ak dOakn ko jmpe fes lOve...
      amiinnnn

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      haha... tu aku xtau..spesis ape la aku ni...

      bukan x nk..just x sedia tuk berkomitmen..haha

    1. awal said...:

      xpe maybe ain pny style
      he is the first n the last
      he everything for u

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      hehe...

      mybe mcm tu lah agak nye..

      first n forver..(blushing)