• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Aku curi dr Hajar.. : )

    Oct 6, 2009
    1. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
    "=" air manggo translate sikit..air mangga

    2. apakah bende paling penting dlm hidup kamu?
    "=" keluarga saya

    3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
    "=" mm..xpenah terpikir pon..kat umah bonda n ayahanda skrg lah

    4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
    "=" sgt2 xlame..teka lah..cz aku x sgt merasai love feelling tu..

    5. Adakah anda sedang dilamun cinta??
    "=" tidak ade lg wat mse ni tuk rase dilamun cinta

    6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
    "=" Medan ikan bakar terapung di MELAKA

    7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
    "=" skema jawapan tuk assigment TOS..tu pon lom selak lg

    8. Apakah nama penuh kamu??
    "=" NURULAIN ZAINI

    9. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak??
    "=" kakak spupu aku penah tnye soalan ni kat aku.. aku jawab ayah cz aku selesa ngan ayah..
    pastu kakak sppu aku pon ckp " oh.. xsyg emak ye...dose tau..." aku balas balik.. sayang
    dua2-dua skali..n senang dengan dua-dua skali

    10. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya??
    "=" datuk belah ayah..cz x penah jumpa..die dah jumpe ALLAH dulu

    11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu.
    "=" hafizah
    "=" ogy
    "=" waed
    "=" c-pot clanz
    "='' romate skrg
    "=" cik yam n d geng
    "='' hajar
    "=" bilik sebelah

    yg aku x tulis bukan maksud aku x rapat..tp dah die nk 8 je.. klw die letak infinity aku letak nme korg semua..


    12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri??
    "='' yup..semenjak x d mesin basuh kat hostel ni.. klw kat umah, mesin yg basuh..
    xsalah gunekan tekonologi yg ade...

    13. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?
    "=" Air terjun..MELAKA negeri aku

    14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu..
    "=" actually bukan die tag aku..aku curi tag ni dr die cz busan..kene described gak ke??
    described lah sikit ek..
    "=" budak kecik
    "=" periang
    "=" yg penting..die ni kawan aku..

    dah r tu...

    15. 8 perkara yang amat saya gilai??
    "='' hujan band
    ''='' matematik
    ''='' camera
    "=" internet
    ''='' gadjet
    "=" hamster ( kogie)
    "=" kereta
    "="katak

    16. Pelukan atau ciuman??
    "=" ciuman..cz bleh di pipi..di tgn..di dahi..di mane2 lah....haha...

    17. 8 perkataan yang sering diucapkan??
    ''='' ngantok
    ''='' busan
    ''='' Ya Allah
    ''='' Rilek sudeh
    ''='' penat
    ''='' weh
    ''='' dak

    18. 8 buah buku yang paling baru di baca??
    "='' wat mse ni kosong cz sibuk baru berhari raya..mne d org bce buku..orrg mkn kuih raya lah

    19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??
    "='' ku mahu kau tahu ( hujan )
    ''=" dugaanmu ( hujan )
    ''='' layar keinsafan ( lagu nasyid )
    "=" famous last word ( mcr )
    "='' no promises ( shawn ward )
    "='' aku kekasih mu ( AX'L)
    "='' KRU song
    "=" MEET UNCLE HUSSIN song

    20. Mari men'TAG' 8 orang lain...
    "=" cik yam
    "=" weyh2
    "=" datin
    "='' semua follower aku r..senang cite...

    10 Mereka yg baik:

    1. fabulous mariam said...:

      wah ain..
      gatal ko aeh..
      prefer ciuman dari pelukan..heheheh..
      siap mention part yang boleh di cium lagi.. m****...
      mesti kat mulut kan?

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      x lah cik yam..bukan di mulut..tp di mane2..haha

    1. inn_syira said...:

      sme je pelukan n ciuman...
      hahaha
      kalo ciuman kne kat tmpt yg dicium je...
      kalo pelukan...
      1 bdn leh peluk trus
      hahaha

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      amboi...pandai je ek..bab2 gini..hahah

    1. fabulous mariam said...:

      kite kene sentiase mengetahui ain..
      esok luse senang..hahahahaha

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      ni lg sorang ni...ish3..haha..

    1. fabulous mariam said...:

      hahahahhahaha..
      alah ain...ko kan da 21..
      ak x pe..budak2 mmg suke ckap merepek...

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      huhuhu...budak2 ke ko cik yam??

      haha

    1. fabulous mariam said...:

      ko x rase ke cam aku ni terlalu mude..
      hahahahhaha..
      org nak ngort pon x jadi..
      bab cam muke budak2 lg..

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      mm...btul2 tu cik yam...

      tp bukan mcm budak..tp mak budak..hehe..

      gurau2 je tau cik yam... :)