• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Rokok elektrik..entry khas untuk kawan2 aku yg kuat merokok

    Jun 9, 2011
    SAlam..pernah dengar rokok elektrik?
    pernah?? kirenye aku lah yg ketinggalan zaman..
    xpe2..aku nak share gak bende ni kat korang..
    sebab aku baru tau pasal rokok ni pg td..


    masa kat ofis..
    ade kakak ni ckp laki die hisap rokok elektrik..
    aku siap gelak lah..cz dok terbayang rokok yg siap ade wayar bagai..
    dengan terbayang mcm ne klw terkena kejutan letrik..haha

    pastu akk tu tnye..
    pasal aku gelak..then aku ckp lah..akak ni buat lawak pandai eh..hahah
    dengan sungguh2 die cite pasal rokok letrik ni..
    boleh jimaattt .... sebulan dalam RM40 je..
    boleh kurangkan ketagihan untuk merokok..
    serta tidak terbakar..cz tgh2 isap pon boleh letak dalam poket..


    so balik keje..aku pon search lah pasal rokok ni..
    ternyata betul2 wujud...
    aish..macam2 kn sekarang..
    tp apasalahnye klw korang2 mencube..
    sesuai untuk mereka yg betul2 nk berhenti merokok..





    19 Mereka yg baik:

    1. Freaky said...:

      sepupu guna yang ni la.. bile sedut, ada nyala lampu merah macam rokok real

    1. ★ aIsyaH ★ said...:

      0uh..yeke..sy bwu tw...
      xbahaya ke hisap r0k0k elektrik tue...
      hee...:)

    1. jienz said...:

      bunyik mcm klakar...tgh22 isap...bley letak dlm poket..xyah mati kn api die..hahaha...bley isap sikit2..kejap2...ahahah

    1. cik husna said...:

      wah...sy pun baru tau neyh...teruja ^_^

    1. teynteyn the doll said...:

      aikkk kan rokok slalu kat carefour n tesco ade jual~ ngee

    1. Taec said...:

      (0,o)
      seyes, tak membahayakan?

    1. cekodok said...:

      roomate gua pon isap rokok elektrik... x membahayakan kesihatan katanya...nk sebatang?? haqhaqhaq

    1. syieda said...:

      bape ringgit ye harga rokok ni?

    1. diana said...:

      kena kejutan lektrik baru tau..
      heheh..tebako lidah..:p

    1. :) nuuL said...:

      haha.aku pn tawu tru keje nih.ade subcon isap wokok nan blagak nye kt ofiz n then explen psl rokok tu kt ktowg.tym memule msk keje dlu a.haha

    1. cikcomot said...:

      aku tak pernah tau pasal rokok ni.. hahahah.. mabeles nye....


      :p

    1. ♠ Ace Of Spades ♠ said...:

      fakta perubatan mengakui ada kebaikan merokok cuma ianya tidak didedahkan kepada umum bagi mengelakkan orang ramai terus merokok..

    1. Arya Putra said...:

      hac dah cuba..memang sedap gila..tapi harga pun sedap la, RM310..kalau murah punya cepat rosak + tak sedap..
      hisap roko ni memang senang nak berhenti dari hisap rokok la..siyes..

    1. caliph shuriken said...:

      rokok ni nikotin ada abis minimum, khas utk org nk renti merokok slow2...

    1. nohoho =) said...:

      memang ade kebaikan merokok...kebaikan terletak pada nikotin...tp dengan jumlah yang tertentu la kalau tak silap

    1. Saiful Bakhtiar said...:

      salam.ada kuar asap tak rokok tu

    1. tieykah said...:

      waa~skang ni canggih gilak kot.rkok siap ada yg elektrik lg.:)

    1. shopping2u said...:

      a'ah..dllu ramai yg isap rokok ni kt sni... xde asap pun., cuma kuar cam wap

      jom singgah sini lak;
      http://www.my-shopping2u.com/2011/06/blog-yang-menerima-hadiah-dari-saya.html
      nk jdi cam mereka x?