• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Bloglist untuk 2012

    Dec 27, 2011
    Salam..
    ayam akan berkokok sbentar lagi.
    tapi sang penulis masih belum tidur lagi..
    macam mana nak tidur kalau kerja x siap..

    2011 hampir melaburkan tirainya x lama lagi...
    cerita pahit manis 2011 aku akan cerita dalam entry 1 januari 2012 nanti
    beberapa hari je lagi ni..
    aku mencari 10 blogger yang kacak..x kacak..cantik..dan x cantik..
    untuk nia letak die dalam bloglist nia slama 1 tahun pada tahun 2012 nanti

    berminat ??
    senang saje...
    1. teka umur nia berapa akhir tahun 2011 ni
    2. 2 bende yg korang x suke kat blog nia ni..

    dua soalan je ni..pada yg berminat boleh lah jawab..
    senang je.xperlu diemail..
    atau diposkan..
    hanya perlu komen dientry ini..


    16 Mereka yg baik:

    1. jelah said...:

      1. sy rase umor nia 21 tahun...
      2. bnde yg paling kureng minat saya kat blog nia ialah header...sbb header seram sgt la..

    1. Cik Nurul said...:

      cuba naseb.. ^^

      1) maybe 25
      2)benda kurang minat yg daun2 betaburan kat tepi ni.. sorry.. =)

    1. Norashiqin Kamaruzaman said...:

      1. 24 tahun =D
      2. template OK kot..ehehhe, tp kat Header cam tak jelas motif header kat situ...heheh, klu org masuk mesti pk ni blog N3 seram2 ke? =D

    1. shahrazali said...:

      umo nia 22 tahun...

      terus terang xde benda yang sy x suka bila tgok blog nia ni..bkn nk mengampu,,tp jujur..sbb sy ske kombinasi hitam dan merah..header pun cool..

      tp kena ada something yg x suka la kan..-2 benda tu ialah ada lagu yang mengganggu masa tgh tgok blog..sbb sy bw smbil dgr lagu kat laptop,,so lagu jadi double2..hehe..

      lagi satu kurang info pasal diri nia kot..gmbr nia pun xde kt blog ni..

    1. farahin izzati said...:

      1. 22 tahun
      2. kenapa letak gambar hantu mat selleh ? seram uh? takot nak baca entri ! serios !!
      nape letak daun disebelah kanan, xkena lah sis, lain lah akak buat bgraound ala-ala sweet gito hehe

      #xphm bgtahu sy, hehe
      *sorry kalau terlebih ^__^

    1. Arra Ahmad said...:

      umur nia 21thn kot..
      yang tak bestnya kat blog nia ni..pemilihan background gelap dan tulisan cerah..sakit mata sket nak baca.yang lain okey..hebatttt..:)

    1. PeJuAnG CinTa said...:

      emm umur nia 23 kot.. heheh main agak2 je .. em yg saye tak suke kat blog ni ialah ...... nothing ~ hahahaha masing2 ade cite rase masing2 kan.. tapi sebenarnye.. saye suke merah + hitam + putih.. mesti lawa ..

    1. CikBunnyHomei said...:

      1. umo erkk mybe 20 kot...
      2. ap y ta suke lam blog neyh erkk..hurmm.. blog ney nampk seram! hehe.. 1stly egt blog owner laki..hehe.. but i like the background like gothic! pape pon sumenye awesome! :D . soe :)

    1. mokcik-ann said...:

      Salam nia oii...

      bab nak teka yg tak brp pandai neh.. tp teka jugak lah kan.. 21 kott

      apa yg tak suka ekk.. 1-header tu kot.. mcm seram.. 2-background pun nmpk seram.. ada tompokan darah.

      >,< peace..

    1. Boyz_ed said...:

      Boyz nak join !

      Boyz rasa , umur Nia , 23 .

      Dua benda boyz xsuka :-

      Bloglist rmai sngt .
      Lagu ats skali , klou ltk bwh xpe gk . Org xnmpk . :D

    1. Phat said...:

      nia phat bagi jawapan eh

      1. Umur mungkin 23

      2. x suke kepala orang kat atas tu je serammmmmm

    1. Yuu Hidayu said...:

      mungkin 24 .. errrr

      yg tak suke eh? widget daun tu dgn lagu.. :)

    1. Milo said...:

      umur 21-23 tahun

      seram rupa blog nie

    1. محمد رازيق said...:

      umor nia 21 tahun kot.. hehe.. :)

    1. eye_faa said...:

      assalamualaikum :)
      Rasenye umur awak 21 thn kot. if im not mistaken.
      For me, background tak berape sesuai. Maaf menegur.

      Happy new year btw :D

    1. Sikurustegap said...:

      nak try HAHAH!

      umur 29 kottttt