• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Tanya lah saya apa pon.. saya akan jawab..

    Dec 10, 2011

    Salam...
    saje petang2 ni..
    aku kepenatan menyiapkan projek
    GIS aku..
    GIS ini geomatical information system..
    aku tengah capture map kuantan..
    hampir 400+ gambar sudah..

    petang2 ni sambil2 korang dok minum2 petang
    untung lah ade bende yang boleh diminum..haha
    korang nak tnya pape kaat aku..
    tanya lah..
    pasal aku ke..
    pasal blog ke..
    pasal u aku ke..
    pasal korang ke..
    pasal pape je lah..
    asalkan jgn cari pasal dengan aku..hehe


    aku akan jawab smua..
    idea ni datang gara-gara tiada idea untuk mengupdate blog..
    tp dah update dah ni po..hehe
    k aku tggu soalan2 korang..
    jwapan akan di jawab dalam 1 entry~~
    untuk setiap soalan...

    12 Mereka yg baik:

    1. Aesya Zealous said...:

      mcm first time singgah blog ni..hehe

      tuan belog ni blaja kat mana?

    1. Nur Zawawi said...:

      soalan berbunyi begini..
      Dah kawin ke blom? hahaha

      (^_^)

    1. Areliff said...:

      soalan berbunyi begini..
      single lagi ke hehehe..
      soklan jahat..
      :P

    1. Cik Yuyu said...:

      bila nak adiahkan saya ferrari puteh? hehehe

    1. DeritaMerindu_se said...:

      GIS...agak sukar untuk melakukannya... GIS/GPS..berkaitan.. tapi kalau dulu guna sistem TINJAU ALAM.lagi susah..mujur ada GIS/GPS ni..senang dan x buang masa..

    1. Cik Orkid said...:

      Spe yang bertempur kat blog ni sampai manyak darah tertempek tu? Haha :P

      Jangan jawab " suke aty aku la. blog aku" :P

    1. Cikgu Fikri said...:

      result pmr bper A?
      huhuhuh... :)

    1. Qil_H0shi said...:

      kli ptama singh sini:)
      knp bntk drh nih?? :)

    1. Fazri said...:

      teknologi sangat membantu..

    1. HujanMenjerit said...:

      nak join cik yuu...

      bila nak bagi sony ericcson arc kat saya?? hihi

    1. h'zulproperty said...:

      nak tnya nie.. bole x kalau... err... err..kalau... err. kalau xtnya pape...? hahahahaha=D