• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Yang mana 1 pilihan hati

    Dec 24, 2011
    Salam....
    selamat tengah hari semua..
    aku sekarang ni..
    tengah berfikir untuk terminate broadband maxis aku
    dan beralih arah kepada mereka-mereka dibawah ni..
    nak pasang wireless kat rumah..

    so pengguna-pengguna sediaada P1 wimax and streamyx boleh x bgtau aku
    yg mana yg bagus untuk aku cuba..






    9 Mereka yg baik:

    1. dRopPuc!noo™ said...:

      err... x pakai sume ni.. hehe

    1. naga said...:

      Naga guna streamyx, dah bertahun ok je, tak ada gangguan, laju..

    1. Aretikz said...:

      xtau mna satu best.. sal kat sabah xda p1.. ada streamyx jak.. hehe.. so far sya pkai streamyx ok jak.. ahakz..

    1. sitinuraffizza said...:

      kt rumah kte pki streamyx. lg sng kot. dl pnh pki streamyx ps2 tkr pd P1. ssh gle P1. kne ltk box dy kt tmpt yg d line. kne cri sekeliling rumah kt mn port dy means smp jd kaler hijau/biru. tertolak/terkena angin skit, mulalah jd merah. baik skit, jd kuning. gggrrrr! xbest lgsg. las2 kte tkr blk, pki streamyx. ltk lah kt mn2, wireless ttp laju! HEHE

    1. WaniZakaria said...:

      hurm,dua-dua ok.. :) saya tak pndai sgt bab2 ni. ;) tapi sy pakai p1 kat asrama dan TM di rumah. :)

    1. Onitsuka_hana said...:

      streamyx laju..klau dah pakai lama nnt pihak tmnet upgrade line.. bayar bulan2 rm30lebih je..hehe lagipun kalu da pa2 masalah harini cal pihak tmnet rini gak dia perbetulkan or datang umah tengok masalah apa.hehe jarang la da masalah kalau pakai streamyx.

    1. azmiramin said...:

      streamyx mmg terbaik...

    1. Cik Nurul said...:

      streamyx better than P1. p1 susah nak cari line, if kwsn kite dekat dgn bukit lg la susah dpt line. kwn ade pengalaman pakai P1, sgt teruk. tp ikot kawasan jgk la kn..

      ~ for me, prefer streamyx than P1.. =)

    1. Kartini said...:

      jgn pakai p1 .. pls dont.