• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Wish list 2011 sudah tercapai

    Dec 8, 2011

    SAlam....lama jari aku x berjalan diatas blog aku ni.. tahun akhir ni sibuk betul..klw aku xsibuk buat keje..aku sibuk berpoya-poya dengan fb..movie..n mr nik..haha...

    dah bulan 12 dah..maknenye dah nak dekat tahun baru..alhamdulillah..apa yg aku idamkan untuk tahun ini telah tercapai... aku dapat ini...rezeki lebih masa latihan industri ari tu...

    mr sam
    aku rase buat 2-3 tahun ni takkan tukar hp lagi lah...tp kw rosak terpakse lah tukar...hahahaha.. selang beberapa bulan lepastu...aku dapat beli yg slama ni aku idam2kan...aku simpan duit untuk beli barang ni dekat 2 tahun..pelik? student pon boleh beli? pandai2 lah bro nak hidup..aku buat busness sikit...ada lah untung sikit...dapat lah aku angkat ini...

    mr nik

    aku bukan jenis mintak2 ngan mak ayah..sebab aku tau mmg aku xdpt klw mintak..hahha my mom x kan spend die punye duit tuk gadget2 aku..ayah aku pula hanya akan memberikan idea mcm mne aku nak dapatkan barang yg aku nk..haha...nice parent kan.. hello bile kite beli barang gune duit kite sendiri..ats usaha kite sendiri..bende tu kan jadi sesuatu yg kita banggakan..yg kite akan lebih hargai...ooh ye..mlm td aku mimpi lens mr nik kene curi..fuhhh nasib baik mimpi..hahaha

    ok...nanti bile ada masa aku update lagi..mungkin wishlist 2012 pplak??hehe..

    8 Mereka yg baik:

    1. syaiful said...:

      belum tercapai lagi haha...tapi usaha ke arah wishlist tu ade la

    1. 9n0L4 said...:

      wahhhhhhh. dah tercapai eh wistlist 2011. untunglaaa nia. :))

    1. Mr Lonely said...:

      walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

      Regards,
      http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    1. Phat said...:

      wah bagus la nia pndai cari duit..alhamdulillah semua untuk tahun ni berjalan lancar...

    1. Aien Not Alien said...:

      sokong kamu...tiba2..hehe..


      betul la...kalau beli dengan duit hasil titik peluh sendiri rasa berbaloi-baloi...lebih menghargai..

    1. ♥AienNajwa♥ said...:

      waaaa..mr nik ngn mr sam terbaik !

    1. Nur Haslinda said...:

      amboii kemaen dah ade mr sam n mr nik. wish to have galaxy mini tak tercapai lg. still sedey kehilangan mr X8 yg baru pakai tak sampai sebulan T_T