• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Basikal-basikal yang unik

    Jul 19, 2010


    Boleh jalan ke macam ni ?


    Siap ade NOS ! Awesome !


    Pergkh. Besar gila tayar. Haha.


    Basikal ini alternatif lain tentera selain kereta kebal. LOL.


    Banana boat atau banana bike ?


    Jauh gila tayar depan dengan tayar belakang. Haha.


    Tak gayat ke naik basikal ni ?


    Masterpiece !


    Ni baru namanya BER-basikal. Haha.


    Ouch ! Hehe.


    nota kaki : Berhati-hati memilih basikal =P

    13 Mereka yg baik:

    1. buðak xnakaℓ said...:

      gambar yg last tu camane yer :P

    1. JMR said...:

      takleh blah tgk basikal last skali..ke itu teknik merangsang?hahaha

    1. lemangcute@chah said...:

      hAHAHAH.. yang gambar "Ni baru namanya BER-basikal. Haha." tu palig kelakor untuk lemang.. agak2 dia ingat dengan buat cam tu, boleh samapai cepat sikit kot..heheheheh

    1. intanurulfateha said...:

      wowowowowowww yg last tuh bahye gilee T____T

    1. Un Phat Lee said...:

      yang caption berbasikal tuh:sure payah giler nak naik ats tuh.haha XD

    1. Faiz said...:

      no.3 tu yg best skali..lau ade jual nk beli la..haha..xyah kerap sgt tuka tyr..tubeless lg tu..haha..
      p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...
      ***Hit My Latest Update Here***

    1. BanBam said...:

      saya nak belikan awek saya basikal last tu! haha!

    1. Sharinginfoz said...:

      memang kelakar betul kan

    1. SuRayA^i. said...:

      alahai manusia..kdg2 tlbey kreatif~

    1. kurawk said...:

      ouh yang last tu...~

    1. penaberkala said...:

      yg last tuh mmg bahaya lerrr
      reject dari pilihan

      yg first tak tau blh gerak ke tak

      apepun, konpius nk pilih mn satu..beli yg biasa je lah,haha

      nice post

    1. fikah said...:

      saya naek basikal lerun je la.
      jenama femes waktu kecik2 dulu.

      yang last tu, agak2 kalo letak pelana kuda pun, boleh gak tu kan??
      heee.

    1. Mah@mahu said...:

      suka basikal no 2 tu best jer..