• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Durian oh durian..kerana mu durian

    Jul 14, 2010

    Salam...musim durian kan sekarang ni..haha..aku xsuke durian..even bau pon dah buat aku mcm nak muntah..haha..cite pasal muntah..smlm singgah umah kakak member amik barang sikit..bukan sikit lah kot..banyak sgt brg..pastu kakak tu offer durian...2 biji je..2 biji pon aku rase kuat gak penangannya..

    Korang pernah tgk senario the movie? aku pon x sure senario the muvie ke..senario lg.. ada satu scene dalam muvie tu yg mana dalam berhempit-hempit dalam kete pastu ade salah seorg dlm kereta kentut...trus kete benti and then semua serentak kuar dari kete tanpa menutup pintu..

    Macam tu lah kejadiannya smlm...mula2 aku leh tahan..tp bile dah stgh jln..terus terasa bau durian amat dasyat sampai aku rase loya and muntah.. then aku benti tengah2..nasib baik x d kete..pastu aku kuar and semua kuar..hahahah...aku g longkang..cube memuntahkan sesuatu..tp x kuar..pastu aku tgk... rumate aku yg terbongkok2 muntah..hahaha...sia2 dorang makan durian.. hilang loya aku..nk gelak guling2 plk rasenye..hahahhaah....dorang muntah sbb tgk aku menahan diri tuk muntah..kihkih....



    Aku klw family aku makan durian pon..aku akan duduk dalam bilik..xd aku dok dekat dgn dorg.. bleh muntah2 aku..even adek aku nk masuk tido pon aku make sure die nye badan x bau durian. cz aku share bilik ngan adek pmpuan aku...

    nota kaki : hahahaha....kelakar giler...


    10 Mereka yg baik:

    1. princess_eryna said...:

      sedap pe durian... i like...

    1. a d r e y n i e e l i s y a said...:

      aunty aku pn x suka baw duarian..
      kalo kitorg mkn durian..
      konfirm dia jauh2..

      apa lagi mo bawa durian dlm keta,
      kalo tym dia ada.. sori laa

    1. nabilah_2908 said...:

      uish...dasyat tu..sejak bila tk boleh dekat dgn durian..mmg dr kecik lagi eh..? or ada sejarah mengenai durian ni yg buatkan u xnk dkt lngsung dgn durian..? ;)

      jom ke APA KATA HATI pulak,
      NOSTALGIC SONG

    1. tia said...:

      hahaha!
      gyler kelakar,
      member2 plak yg tolong muntahkan en ?
      haha! :)

    1. diraja22 said...:

      durian musang best oo.. dpt pulak kucing tido lg holiaw..

    1. Oong-ong said...:

      adreylina : same to me..jgn harap lah nk masukkan durian dalam kereta klw i yg drive

      prince eryna : u sedap..tp i xsedap n i dont like it lansung..

      nabila : mmg dari kecik x suke mkn

      tia : ha..tu lah pasal..dorg plk lebih2han..haha

      diraja :erk? mcm2 plak ek durian skrg?

    1. Abu Luqman said...:

      jalan jalan malam..tnet slow

    1. kyo_9 said...:

      x suka durian? boleh kawan ngan orang jpon nih.. ;)

    1. sop said...:

      rugi ar..
      buah durian plg best dlm dunia..
      tp kalau x suka nak wat cam ner..
      byk buah lg boleh mkn..:)

    1. Hafizatul Asyrah said...:

      huuu kat rumah saya pun
      buat pesta makan durian peth nih ..

      huhu !