• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Mayve next time Germany

    Jul 8, 2010

    Salam..akibat tgk bola pg td..skrg bru aku bgn..haha..tp aku tgk sampai spain dah goal 1.. pastu hati hancur..n hilang mood nk tgk..trus mik kputusan tuk tido..=P.. aish..xtau nk ckp pe..pe yg bleh dikatakan..German mcm x habis usaha..x mcm main vs argentina ritu.. Sapin nye pertahanan pon leh tahan..asal German nk ke gawang gol je.. 5 - 6 org kat depan pntu gol.. German pon main berhati-hati sgt je..

    Aish..aku kutuk2 Germany ni aku dah tukar team ke? wahaha..tidak sama skali.. 1st day world cup lagi pasukan pilihan aku adelah Portugal and Germany..tp Portugal tersingkir awal.. Germany prestasi agak baik..tp kecundang juga..pape pon jd mlm td.. Dalam hati ni masih ade Germany..


    p/s : mood nk tgk final wc makin berkurangan =P

    2 Mereka yg baik:

    1. affizza said...:

      sama r kte ain. xd mood dh nk tgk WC evn german ada main utk tmpt ke 3,4 nnt. huhu

    1. beloglala~ said...:

      xpe:) cuba lagi akan datang:)