• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Air oh air...oh air....

    Nov 6, 2010
    'Tak pernah-pernah'

    Salam....
    sekarang ni musim hujan kat phg..
    dan aku rasa hampir 1 malaysia mengalaminya..
    tempat korang macam mana?
    kalau kat cini..
    2 kali sehari hujan lah..

    Kedah banjir teruk..
    sampaikan dengar kata..
    peperiksaan akhir universiti kat sana terpaksa ditangguh..
    convocation days pon terpaksa ditangguh...

    walaupon aku xpernah nak rasa mcm ne situasi banjir..
    cz alhamdulillah lah kat melaka ( area rumah aku )
    xpernah lagi banjir..
    aku nak bg sikit nasihat lah sikit..

    xmo lah dok main air banjir tu..
    jgn buat mcm swimming pool free plak...
    jgn mandi air banjir tu..
    cz air kotor dr longkang dan parit..
    byk plak penyakit nnt..

    pastu jgn ngada2 nak tunjuk kuak lentang ke..
    kupu-kupu ke..
    cz kalau arus deras...
    bleh maut...

    huhu.....
    duduk diam2 je lah kat tempat atau rumah masing..

    hoho...xmo mcm ni..
    skali mak bapak join..ish3
    kalau mak bapak pon xleh nk bg contoh yg baik..
    tak tau dah nk ckp ape..

    ni siap peace2 lagi...
    kalau dah mati lemas..
    xd peace2 dik oi...

    nota kaki : aku ondaway banjir dengan exam next week..xpe nak banjir sgt..GOod luck semua

    6 Mereka yg baik:

    1. nadey said...:

      betol2............banjir ni mcm2 penyakit leh timbul....taun ..penyakit cacing...cirit birit...kencing tikus...mcm2 huhuhu ati2 la

    1. bukudiarysofea said...:

      makbapak sporting habis. haha.

    1. Kalamhati said...:

      huhu harap parents jangan leka..dan pantau anak2..dah lemas nnt baru menyesal..dh tak guna dah masa tu

    1. Emilia Emira said...:

      huhu xsuke bnjir...=((