• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Tak payah sibuk nak share saham masuk neraka..

    Nov 15, 2010
    Salam...
    aku baru lepas tgk 1 blog ni..
    rajin jugak lah kan die menyiasa tentang gmbar hot nabil raja lawak..
    korang dah tengok??
    pe korang rase?
    betul ke x gambar tu..
    jom klik sini

    so apa komen anda?
    komen yang baik2 je lah k..
    kita dok maki2 die pon..
    kite x tau hal sebenar...
    tup-tup kan jadi fitnah~
    tengok dan ambil iktibar saje lah...


    Ade lagi 1..
    kalau korang tengok lah..
    ade kt facebook
    bleh tgk kat cini

    Dapat?

    mengucap aku tgk video ni..
    ingat ni Korea ke??
    Agama yg dalam ic tu rase nye mcm hiasan saje...



    nota kaki : Lantak korang lah nak buat pe pon...kubur masing2..tp x yah nak dok rakam2 lah bende2 LUCU ni..cz bile orang tgk..kira..share saham dosa ...bertambah~~~~~~ video tu..aku xletak pon sbnrnye..hehe...pandai2 lah cri sndri..haha

    3 Mereka yg baik:

    1. ezzati said...:

      aku pon dah tertengok secara x sengaja..huhu

    1. +dieabella+ said...:

      tp kite xleh la nak tutup mate kan..kne saling tegur menegur..dsebabkan org rmai kutuk dia la sbb tuh dia kuar statement ini balasan tuhan..hoho

    1. Jank said...:

      nabil nabil apo kono eh jangg