• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Harimau kita masih bertaring lagi

    Dec 30, 2010
    Salam...akhirnya semalam..Pasukan harimau kite berjaya membawa balik Piala Suzuki.. Penutup tahun 2010 yg amat membanggakan...




    Aku semalam tgk game ni sampai sejuk2 kaki..boleh sakit jantung..tp alhamdulillah Malaysia menang jugak dengan keputusan 4-2..tahniah diucapkan kepada player2 kita..walaupon ada pelbagai kata-kata tidak enak sgt didengar sebelom pertandingan seperti :


    Penggunaaan laser..Malaysia pon kene malam td...so jgn nak bising2 sangat..dengan asap mercun skali..padang pon x bape nak main..asyik tergelincir je player2 smlm...facebook FAM pon dipenuhi dengan orang2 Indonesia..bukan mereka menyokong Malaysia tp mereka seeronok mempamerkan pemikiran-pemikiran kurang bertamadun...malas nk letak kat sini..nnt popular plak mat indon n minah indon kat blog aku ni..

    Antara hero-hero Malaysia malam semalam dan di Bukit Jalil adalah :



    dan x lupa jugak penjaga gol kita yg boleh dikatakan hebat..sebab kalau kite tgk Malaysia byk kali diserang dipintu gol cz indonesia terdesak sangat nak dapatkan gol malam td..


    Tahniah jugak pada jurulatih..tanpa die x bergerak jugak kaki2 player kita .. x duduk diam jugak die semalam..


    K. Rajagopal



    Team work kita juga hebat!!

    nota kaki : kenapa ye...penyokong Malaysia x ramai kat Indon semalam..Mungkin faktor keselamatan...walau ape pon..aku suke tgk penyokong Indonesia yg x tinggalkan game walaupon tau yg mereka kalah sehingga tamat permainan..rasanya Malaysia patut mencontohi perkara ni..

    5 Mereka yg baik:

    1. ღ TeRU²bOzUღ said...:

      go go go #HarimauMalaya!

      Aummm Aummm =)

    1. HaNTwO said...:

      hohohho bahay woo kalo penyokong Malysia g sana..mau kena bedal sampai mati..

    1. Cik Qina said...:

      suke3! malaysia menang! hehe.. i follow u.. =)

    1. Freaky said...:

      haha biasa la indon, asik x puas ati jep

    1. zai said...:

      yah!malaysia boleh!