• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Tahun lepas muka macam ni..tahun ni mcm tu..tahun depan?

    Dec 30, 2010

    Salam...dalam masa 1 hari dan beberapa jam lg..kite akan menyambut tahun baru..so..rasa-rasanya..korang akan tukar ke baju korang?? opsss...bukan baju yg anda pakai di badan tu.. tp wajah blog anda..hehehe...

    Aku rasa aku x kan tukar kot template ni..cz aku suka sgt..walaupon ada orang komen ganas lah ape lah kan..aku x kisah...tp xkan lah aku xnk tukar sikit2 widget yg ada kat blog aku ni kn..itu akan dipikirkan malam ni..

    Tapi aku rasa..aku nak tukar lah teman2 berblog yg lama mcm kt bwh ni..aku nak letak 10 teman..yg lama mugkin akan dikekalkan..atau..2-3 akan terkeluar senarai..siapa belum lagi aku pilih tapi adalah 3-4 blogger yg aku suke lawat blog die..tengok sendiri lah nnti ye..

    Aku pon nak bg peluang lah..5 blog yg sudi diletakkan di tepi blah kanan blog aku ni dalam senarai teman berblog...tapi dengan syarat..korang kenelah tinggalkan url blog korang kat bahagian komen entry ni..hehe...bukan nak paksa..sape nak je.... aku akan pilih 5 blogger yg terawal komen..5 lagi blog nia nye favourite blog..siapakah? nantikan lah 1.1.2011 nanti~

    Klik untuk pembesaran...


    nota kaki : pada teman berblog yg lama..klw x termasuk senarai nanti jangan kecik2 hati ye..saje ubah2 angin =)

    14 Mereka yg baik:

    1. wajihah said...:

      layout blog ni mmg cool habis. tp elemen jiwang autumn lagi nmpak comel. :)

      lets be friend ya. http://asteptowardsme.blogspot.com. wanna follow u because ur blog is so damn cool. :D

    1. Pja Ismail said...:

      Mahu!!!

      http://inipjaismail.blogspot.com

      meh la jenguk kite tau. ;p

    1. sarra said...:

      agak2 leh x erk my blog ada kt ur sidebar???hehe...papepn ni i tgglkn url blog :)

      http://flounder1tale.blogspot.com/

    1. afuan shah said...:

      hahahaha...style ouh blog ni!!!merah hitam..elemen yakin!!

    1. Eryyn Rannia said...:

      wahhh !! eryyn pown nak rase lah dok kt tepi belog nie . bole kn bole kn ? wakakaka . =P

    1. Pja Ismail said...:

      baru perasan yg dlm ganas-ganas sweetney Todd ni kan ade autumn falling tu. haha. =) comel!

      inipjaismail.blogspot.com

    1. aLoNg.... said...:

      actually along pn rase agk ganas la layout ni bg seorg gadis...hahaha...tp i like it...nmpk simple n cool...
      i follow u...
      http://along901143.blogspot.com

    1. Botak said...:

      rase nyer lebih baik tukar baju yang seksi sikit..
      baju yg ade skrg mcm tak berape nak menariklah..
      apatah lagi kelihatan ganas.. hahahaha..
      sekadar pandangan..
      selamat tahun baru.. :)

    1. ameer said...:

      template mmg agak ganas..takut woo..hey nk letak x blog sy kt tepi tu? hehe..saje je
      ni link die http://amebasengal.blogspot.com/

    1. I.e.R.a said...:

      aip...
      oredy flow u..
      flw me back k..
      n lau x keberatan ltak la blog i
      kat bloglist u...hihi^^ x malu nyeee....

      http://ieraamier.blogspot.com/

    1. maCy said...:

      tumpang bca ;D

      bdw i love ur blog dsign. i mean bckground die nmpk cool :)

    1. deCrewz said...:

      X sempat daa nak tinggalkan link..he3. Nice design blog bro..