• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Kenapa budak sekolah cuti raya sekejap aje?

    Sep 4, 2010
    Salam..
    Rasa raya mcm kurang bermakne je..
    cz adek2 aku cuti sampai raya ke 3 je..
    raya ke 4 dah naik sekolah blk dah...
    ( aku dgr lah..tp x cnfirm kan lg dgn dorg...hehe)

    pelik..bukan slalu sekolah suka wat ganti cuti ke?
    tahun ni xbuat plk?
    so xramai rasenye akan beraya lama kat kg..
    huhuhuhu...

    xpe lah yg penting aku nak raya ngn family and kawan2 sepuas hati..
    cz aku cuti 2 minggu..
    1minggu sebelum raya and selepas raya =)

    korang bape hari cuti ?



    8 Mereka yg baik:

    1. affizza said...:

      xtau r sekolah adik awk tp sekolah adik kte 2 minggu cuti. sma cm kte cuti lah. hihi

    1. suhaida shukor said...:

      wah asal seronok sangat cuti 2 weeks. mesti budak uni ni. hehe

    1. misyamissyou said...:

      eh..nape sampai raye ke 3 je..pelik je skola adik anda..bukan semua sekarang ni cuti sekolah selaras n dah diganti awal2 hari tu?

    1. yebbit + . + said...:

      a'ah kn? skola adeq yebbit pon lame gak. my mum pon xde pon ckp cuti smpai raye k3 je.

    1. fara said...:

      aik. dh mcm org bkeje lak.
      kejap sgt cutinye.
      huhu

    1. Black_roses92 said...:

      org kat matrix and foundation pun cuti jap je.. tak sampai 2minggu kot

    1. Mohd Sham said...:

      nak cuti lama la tu....olok2 tanya pasal cuti sekolah kejap..