• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Shopping untuk dinner FKASA

    Sep 23, 2010

    Salam...
    sori cz agak sibuk sikit pas balik raya dr kg ni..
    ditambah plak ngan hati yg bercelaru..
    so x d mood nk berkarya...

    ok aku xnk cite pasal mood aku
    cz akan menyakitkan hati je..
    so better silence..
    tp ingat ..
    xsemua bende bleh selesai dengan berdiam diri..

    semalam aku kuar g bandar..
    cari baju untuk dinner..
    tema dinner international..
    tp aku hentam je..hahah
    aku pakai ape???
    biarlah rahsia dulu..

    nak tercabut rasenye kaki ni semalam..
    cz aku ni cerewet gak bab2 memilih baju and kasut..
    even aku bukan kaki shopping...hahaha
    sian gak kat rumate aku semalam..
    sok melayan aku shopping..
    dah lah pose..haha....

    ni kire 2nd time aku g dinner..
    tp kali ni aku rase dinner yg lebih " matured "..
    matured bermaksud???????
    last dinner aku masa kat matrik dlu..masa tu umur baru 19..
    sekarang ni 20+....
    so agak teruja juga lah nk mengayakan baju..huhu


    nota kaki : aku masih lagi menunggu kau berkata-kata...macam aku kata tadi..berdiam diri xkan dapat selesaikan masalah..tlg..jgn pijak2 hati aku ni

    5 Mereka yg baik:

    1. aibaks said...:

      uih... nanti da gayakan baju tuh jgn lupe post hapdet yer... ehe

    1. Miss Q said...:

      ni dinner FKASA nih buat di mana? hehehe. terkenang zaman saye belajar dulu2, siap sorok baju dinner biar surprise pd hari kejadian. =D
      padahal bukan baju lawo pun..

      Entry terkini ahkak:Gaji September 2010: Apakah korang turut ternanti-nanti?

    1. MOFASAD said...:

      marah bebeno... tunggu kata2 apa?

    1. apik pehe said...:

      apik nok ikot gok g dinner...