• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Asyik dok pinjam orang je!

    Jan 26, 2011
    Seorang salesman sedang mempromosikan produk perusahaannya kepada seorang pelajar kolej.. Dia menanyakan pertanyaan tentang produk yang dipakai pelajar tersebut.

    “Sabun mana yang anda gunakan selama ini?”


    Pelajar tersebut dengan selamba menjawab, “Sabun Baba.”

    “Kalau deodorant, deodorant mana yang anda gunakan?”


    ” Deodorant Baba,” jawab pelajar itu.

    “Minyak wangi?”

    “Minyak Wangi Baba.”

    “Shampoo?”

    “Shampoo Baba.”


    Akhirnya dengan kecewa si salesman bertanya lagi, “Ok, apakah
    jenama Baba ini jenama tempatan atau luar negara kerana saya belum
    pernah dengar? Siapa tahu Anda selama ini memakai produk yang tidak sihat.”

    Pelajar itu menjawab, “Bukan jenama tempatan atau luar negara. Baba
    itu rakan sebilik saya.”


    10 Mereka yg baik:

    1. Firdaus Alim said...:

      hihihihi..ingatkan jenama baru tadi

    1. nub said...:

      hahahah. adoii

    1. ASaDa RyutaRo said...:

      hahahahaha.. ada sytle lah! jimat wooo...

    1. Amiey White said...:

      terbaik hahaha itu lah roomate yg baik hahhaha

    1. Freaky said...:

      haha memang best la jenama tu

    1. Mawar Berduri said...:

      Saye pakai syampoo jename head & shoulder... nak pinjam?? huhuhuhuhu :)

    1. biskut said...:

      dah beraneka versi dah lawak nih..haha.

    1. mzhany said...:

      ni penjimatan berganda nih...caya lah!

    1. Dauspozi said...:

      Assalamualaikum... Singgah nak bagitau sila pasang D&Y WIDGET kat blog ni ye. Blog yang takde D&Y Widget, akan di'remove dari list blogwalking... :)