• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Along doakan dapat jodoh yang terbaik

    Jun 16, 2010
    Salam..
    aku baru je balik dari menziarahi bos kecik aku a.k.a along
    along g mngerjakan umrah..
    best kan muda2 dah g jejak kaki kat sana

    aku pon insyaallah klw diizinkan tuhan dan murah rezeki
    aku nak g sane mase umur aku muda..
    seronok dengar cite die mase die kat sane..
    sambil2 makan kacang2 and coklat dari sane..

    tau along bagi aku ape??
    handbeg??...sje along nak kene kan aku
    tp xpe..orang dah bg..kite terima je =P

    along kate die sempat doakan aku and kawan2 yang lain dapat menjejakkan kaki kat sane
    dan x leh blah..
    along pon doakn aku and kwn2 dapat jodoh yg terbaik dalam hidup ( dlm hati...aminnn2..hehe )
    aku pon hope along dibukakan hatinye untuk menamatkan zaman single nye..

    p/s : alhamdullillah dapat minum air zam2 dari tanah suci

    2 Mereka yg baik:

    1. Bro Framestone said...:

      nk buat umrah anytime pun boleh...

      tapi kalu nk wat haji... tue yang payah sikit.. nk kne que tgu nama naik untuk pergi ke sane...

      bukan semua boleh pergi... keutamaan diberikan kepada mereka yang lebih berusia...

      yg muda2 leh postpone lagi...

      Feel free to visit
      BroFramestone Blog

    1. Farid MOFASAD said...:

      ITULAH.. KALAU ADA REZEKI MACAM NAK PERGI JUGAK... ERMMM...

      YANG PENTING SABAR...


      -____-





      ...
      SELAMAT PAGI!!!! SEMOGA CERIA DI HARI INI!!!!!
      >>_____________<<