• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Korang tengok..pastu korang komen lah

    Jun 18, 2010
    aku dah nk 2 tahun kot pakai template ni..
    rase2 nk kene tukar ke?
    tp aku suke layout n background blog aku skrg ni
    korang rase mcm ne?

    or ade pape yg lain aku kene tukar selain dr background n layout?

    p/s : sile lah komen =) dan tq pada yang akan komen nnt =)

    5 Mereka yg baik:

    1. Zulfahmi Abidin said...:

      tuka lah..terlalu ganas satu.kedua tak kan la tak bosan..hehe

    1. ~Ann~ said...:

      klu suka takya tukar. pedulikan orang.. sendiri suka sudahla.. hehe

    1. pachenko said...:

      rasenye bek tukar kot..
      baru ada prubahan skit..
      hehe

    1. cik panadol said...:

      suke ngan template ni...tp kalo muke johnny depp tu ganti ngn muke si nurulain sorg ni...mesti lagi best!!

    1. Dean said...:

      ok je yg ni..itam itu menawan..merah itu membara.haha... tayah tukar template yg gurlie gurlie.. better camni.smart.