• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Kembali dan mencuba

    Jan 7, 2010
    Salam..
    kelas pg ni semua batal...hehe..
    sia2 ke aku tido awal mlm td n bgn awal pg ni?? hehe..xpun aku rase..
    aku mse cuti ari tu kurg dpt mmberi komitmen kpd blog aku ni..
    so ni kire come back aku la..wah..mcm wt album plak aku rase..hehe
    dan aku sekarang tgh berusaha untuk menaikkan traffic blog aku..huhu
    traffic blog aku turun mendadak mase cuti ari tu..
    aku pon x smpat nk view2 blog follower aku antaranya yg aku slalu view

    ni lah ntara tmpat2 aku tercicir komen2 aku..haha..
    cz dorg ntara mereka2 yg mengupdate entry dorg ...
    yang lain2 bukan x d komen2 aku yg tercicir..tp x slalu sgt..hehe...wlwpon x d komen dr aku.. aku view blog follower aku yg rajin mngupdate even aku x tgglkan jejak..k x mo kecik2 ati dgn aku..hati kite pon bukan besar pon..hehe...

    nota kaki : menunggu saat kemasukan duit poket ku..dr kerajaan negeri aku..hehe..hopefully dlm mggu ni..tp klw x dpt mggu ni..next week aku bg chance lg..klw x d gak..bersiap sedia lah pihak JHEPA dgn kehadiran ..hahaha

    2 Mereka yg baik:

    1. anak laut said...:

      salam.....

      wah url anaklaut ada tu....tq..

      moga anda dirahmati Allah swt selalu..

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      ur welcome!!

      thankz 4 the DOA