• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • 3 soalan

    Jan 15, 2010
    salam..

    contest untuk bulan January di tahun baru ni..
    aku xtau nk update ape da...
    so mari tengok soalan2 di bawah..

    Soalan nye berbunyi seperti berikut:

    Aku belajar kat mana sekarang? ( full name k..xnk singkatan2..)

    Umur aku ? ( tahun je..xyah rajin2 kire bulan hari jam n minit )

    Aku orang mane ? ( ade ke penah aku mention pasal ni?) :P


    Syarat :

    Sila tinggalkan email address anda semasa menjawab soalan ni..

    2 org pemenang yg terawal dan menjawab dengan betul je akan menang..

    tarikh luput contest ni...15 January Jam 11.59 p.m

    Hadiah

    Topup RM5..hehe..

    nota kaki : contest ni suka2 je..cz tengah murah rezeki wlwpon duit elaun aku x masuk lg....huhu..dan juga sempena 1000 pelawat yg sudi menjengah blog aku ni..

    8 Mereka yg baik:

    1. fabulous mariam said...:

      boleh ar..aku skang malas nak menopup..

      Q1: Universiti Malaysia Pahang (kampus Gambang)

      Q2: kalau ikut tahun 22.tapi klw ikut tarikh 21 lg

      Q3: Alah ain..pf coz ar Melaka..

      email ak: x yah ar passing hadiah kat no aku jelah..hahahha

    1. inn_syira said...:

      1)Universiti Malaysia Pahang(UMP)
      2)21
      3)Melaka Bandaraya Bersejarah...hahaha

      bugattinascar@gmail.com

    1. hanis said...:

      belajar kat Universiti Malaysia Pahang, kampus Gambang

      umur ko tahun nie 22 tahun(leh kawen dah nie)

      ko orang melaka

      hehehe ain~~mau topup!

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      Pemenang nye ialah.....ten2..ten2..

      cik yam n insyirah..

      tahniah2..

      anis..sila cube di masa akan dtg k.. anda lambat walaupon jwpn btul..

      tuk yg menang..1-2 hari lagi..dpt lah topup korg k.. thankz

    1. inn_syira said...:

      yay!!!
      ak menang!!!
      nk topup!!!!
      pdn mke ko anis!!!
      hahaha

    1. Amir_pali said...:

      xtau..
      stu kos,tp x brape knal...

    1. Amir_pali said...:

      hahaha,sory...
      x prasan..
      sye mmg kurang sket ngan dak pompuan..
      so,jgn terasa ati klu jpe kat tgh jln sye buat bodoh je..
      bukan sombong,juz segan...

    1. mariam said...:

      yay.....

      hebat giler aku...first lak tu..next tyme wat kuiz lg aeh..hehehehe