• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Buat di depan laptop sahaja

    Jan 19, 2010


    Askum,

    Saya ingin menjemput anda ke laman web saya di:

    http://www.aggreable.co.cc/

    Saya ada sediakan perniagaan yang mudah untuk anda. Jika anda berminat sila layari:

    http://www.aggreable.co.cc/

    Bussines ni macam kira kita belajar wat website sendiri sambil membuat duit..

    Just duduk di depan laptop untuk beberapa jam untuk belajar buat website ni..
    ( klw korg pandai dr aku x smpi sejam pon buat )

    Aku start semalam dengan RM49.90 sahaja...

    Ini bukan bussiness MLM..

    Keuntungan akan terus di masukkan ke akaun anda..

    tiada potongan % keuntungan ke pihak atasan..pihak bawahan..pihak kiri..pihak kanan =P

    Aku memang dah lama nak kembangkan bussines aku dalam alam maya ni..

    Bussiness alam nyata ni pon ade 2 bussiness aku ( photostat buku dan makanan )

    so aku kembangkan plak dalam bidang e-Bussiness

    Terima kasih
    Nama Anda
    NURULAIN ZAINI

    http://www.aggreable.co.cc/


    p/s : boleh baca dulu pastu kalau berminat boleh lah contact kat email aku nurul_71204@yahoo.com

    2 Mereka yg baik:

    1. Ain Butterscoth said...:

      huhuhu
      berniaga dah kau??

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      a'ah.. meh lah join..

      dlm mase x smpi 24 jam aku dah dapat modal blk dah ni .. :P