• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Kami lah juara

    Jan 3, 2010


    salam..
    jumaat yg lepas 1.1.01...
    kami sekawan n sesahabat...
    hancur bm..hehe
    g menghabiskan cuti tahun baru dengan melepak2 di megamall..
    dah lama x main bowling ramai2..
    kire nk lepas kan gian main bowling lah ni..

    kitaorg wat game..
    3 pasangan..6 org..
    anas n yeop..
    ida n daya..
    aku n shira..
    susunan mcm yg dlm gmbr diAtas..

    xpernah main 2 frame..
    slalu main 1 frame je..
    1st frame dah rase penat dh..
    1st frame aku n shira mendahului dgn 212..
    2nd frame kami juga mendahului..hahaha..200++ gak..

    yeop n anas mata dorg lebih kurg ktorg je..tp kami ttp juara..haha
    ida n dayah mnunjukkan kebangkitan pada 2nd frame..tp..kami tp kami ttp juara!!
    aku n shira 1st place
    anas n yeop 2nd place
    ida n daya 3rd place
    1st time rase main bowling best sgt..
    klw diikutkan yg kalah kene blnje mkn..
    tp yg kalah wt xtau je..nge~~ ( tp juara dpt potongn harga main bowling..tq daya...hehe)

    ok satu pesanan dr juara..
    xmo eh komen2 yg mengaibkan..cnthnye pe yg terjadi mase game ri tu..
    ingat tu!!!
    haha..

    p/s: giler berfacebook.. add lah aku nurul_71204@yahoo.com

    2 Mereka yg baik:

    1. kawie2020 said...:

      hehehehhehe.. aku memang x reti main bowling.. byk kali dh try tapi asyik masuk longkang jer... benci arrr.. hehhehehehe

    1. Eyriqazz said...:

      Congratz2...Dah lama tak main boling..

      Great Teacher Onizuka