• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Bad day...

    Jan 13, 2010
    salam...

    Dr malam tadi lagi aku cnfident giiler
    yg kelas aku kul 9 pagi..

    En Hatiku : esok kelas kol bpe? xpe ke tido lewat?
    aku : esok kelas lambat sikit..kul 9..xpe tido lewat sikit pon..

    WaAAAAA......sehingga pagi aku masih ingat kelas aku pkul 9 pg
    7 pagi aku terjaga..
    ok awal lagi nk bgn..
    7.30..letihnye..landing2 jap tas katil smbil tutup mata.. :P
    7.45..ok bgnlah...
    nk mgadap laptop sbenarnye..

    tapi tnmpk plak buku catatan aku..
    aku pon bukak lah..
    tgk jadual aku hari ni..

    Oh MY GOD...!!!!
    terbatal terus niat aku nk mngadap laptop..
    aku terus ke bilik mandi..
    gosok gigi..
    cuci muka..
    ( mandi macam P.Ramlee..)hehe..

    niat nk pakai baju kurung hari ni..
    tp tpakse cancle..
    cz baju x ion lg..
    aku pakai jaket lusuh aku ke kelas....
    dan aku jalan g kelas mcm g jogging..nge~~~

    nk tau kelas aku pkul bpe??

    PUKUL 8 PAGI !!!!!!


    assigmnt highway n traffic engineering plak aku x smpat nk print mlm tu
    cz ink printer anis abis..
    so dgn kelam kabut aku nk g kelas aku pesan anis suh print kan..
    pastu suh daya bwk g kelas..

    nk malang kan harini
    anis plak terbwak assgment aku g kelas
    nasib baik dekat je..
    so aku g kelas anis n amik assgmnt

    hari yg teruk bagi aku harini..
    tp ape yg penting??????
    bukan kerjasama..
    tp..
    aku x ponteng kelas..haha..

    nota kaki : hope tomorrow will be a graet day 4 me.. :)


    9 Mereka yg baik:

    1. milymir4e said...:

      Ooi..lwk la ko ni..ley plk cm2..
      dulu slh tgOk jam mse kt mtrix..
      skg slh tgok time table

    1. ezzati said...:

      fuhhh..bgn 745 tp smpt g klas kul 8..gud2 :)

    1. fabulous mariam said...:

      hahahhahahah..sgt kesian..ak pon selalu bajet class ari rabu kol 9..seb bek ak dah sdar awal2..
      yg penting x ponteng class, even lah mandi cam p.ramlee pon..hahahahhaha

    1. kawie2020 said...:

      hehehhehehehe.. tanniah kerana x ponteng kelas lagik...

    1. anak laut said...:

      salam......

      hhhhhee..saya dapat bygkan betapa cemasnya awak kan..:)

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      hehe..lame x tgk komen2 byk2 mcm ni..
      tq lah eh..
      hehe

    1. Eyriqazz said...:

      nasib baik..rindu zaman universiti..

      Ada Apa Dengan Melromeo

    1. Anonymous said...:

      hihi..oi..xkne mrh ke ng "en hatiku" 2 yg ko ni loklaq sgt..hihi..wt lwak je ko ni
      -memek-

    1. nuRuLain_zAiNi said...:

      hehehe..x sngaja r..

      die xmrh pon..

      siap tlg gelak lg..hehe..

      thanz sudi jugak akhirnye mnggalkan jejak kt blog aku ni