• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Apa yang korang cari kat blog orang lain?

    Aug 28, 2010
    Salam...
    pe kabar semua?
    aku baru je balik jenjalan kat blog orang..
    skodeng2 kat blog orang..
    aishhh..ape skodeng2 ni..
    xelook tuk kesihatan..

    ape yang korang cari sebenarnya kat blog orang lain?
    pada aku...
    untuk tmbah pengetahuan..
    entry yang menarik untuk dikomen dan dibaca..
    shoutbox untuk aku tinggalkan kesan tapak kaki aku..
    pastu mestilah traffic blog...xgitu?

    Biasenye aku akan komen kat entry yg aku rase mnarik..
    klw x mnarik..
    aku tinggalkan tapak kaki or cap jari je...
    kalau blog yang xd chatbox...
    mcm xbest je...xtau kat mne nk tinggalkan cap jari..
    nak komen pon kdg2 entrynye x bpe nk membuat aku meninggalkan komen..

    tu aku nye pendapat nye..
    masing2 ade pendapat masing2 kan..

    6 Mereka yg baik:

    1. nabilah abd rahman said...:

      mostly cari tips utk blog..tu je...

    1. soclose2213 said...:

      oic baru tau klu takde chatbox tak best ye..ok lepas ni must learn nk letak benda tu..tq 4 info

    1. Aidi-Safuan said...:

      huhu... ala, tapi chatbox penuh sangat la. orang masuk, tak baca pastu copy paste ayat kat chatbox then blah. x best la...

    1. Hasrol Nizam said...:

      mencari sesuatu untuk motivasi kan diri.. :D

      Pendapat anda?
      Awak, boleh pakai purdah tak?

    1. apih el nino said...:

      chatbox tu penting. btw sangat-sangat bersetuju dengan entry ni. hehe.

    1. kak ina kl said...:

      salam dik...aduhai fening lah tulisan merah..maaf yer jika akak tegur..