• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • BlogWalking Award! TQ

    Aug 30, 2010

    Salam..
    hOhooooHo...
    dapat award..hehe..
    award blogwalking..
    thankz pada pemilik blog ini http://bakpogitu.blogspot.com/

    Aku xd lah rajin sgt blogwalking..
    tp boleh lah...
    slalunye aku akan blogwalking selepas sahur..
    dan tengah hari..
    cz masa2 nni je aku rase mcm mood aku ok tuk jalan2 kat blog org lain

    Dah dapat award kene jawab 6 soalan dibawah ni


    1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
    Kamera DSLR ( sony ) ...Balik raya.. Test hari rabu ni ... dan study

    2. Apakah nama samaran anda?
    Nia_oii...oii..ain..in..nurul..

    3. Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
    Ayah, Emak, adik2
    4. Panggilan untuk si dia?
    Wahaha...kene ke ni jawab..k lah..aku pggil die..A...B...C..D...hehe..
    pilih lah ye =P

    5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa?
    xtau...xpernah nk harapkan hadiah2 besar2 pon....tp nak die jd lebih romatik..dan lebihkan perhatian die kat aku berbanding DOTA...haha..persaing hebat aku tu..jgn xtau

    6. Blog mana yang anda selalu lawat?
    aku xd nk pilih kasih sgt...
    sape2 yg rajin update ..



    6 Mereka yg baik:

    1. Sumandak Kinabalu said...:

      Waaah, tahniah!
      jeles tahap gaban, tp apakan daya...hehehe
      teruskan berusaha!

    1. afzan said...:

      blog walking ada award.. wah.. ni nak wat blogwalking slalu ni.
      wah nak beli kamera dslr tu. terbaikla. tapi napa tak beli nikon/canon je? senang cari spareparts & gears. pendapat je ni

    1. milymir4e said...:

      alalaa...nk kn perhatian yer????huuu~comeynyerr..x sgka ko ade saingan..."DOTA"

    1. apik pehe said...:

      haha..ciannyer..apik pon suke gak men DOTA..tapi game tu cepat sangat abeskan mase kite..satu game da nak dekat sejam..

    1. agusta said...:

      congratulation :)

    1. tujuh rainbow said...:

      waoo tag sye bole ? ehhe