• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Dugaan puasa dan raya

    Aug 31, 2010
    Salam...
    selamat hari kebangsaan Malaysia!!
    aku bangga jadi anak Malaysia..
    tp Negara merdeka 53 tahun dah..
    rakyatnya macam mana pula?


    aku xnk cerita pasal merdeka
    cz aku x merdeka lg..
    sebabnye..
    aku test esok..
    esok pukul 4.45 baru aku akan merdeka..
    dan mood raya aku akan meresap masuk dalam badan ni..
    hahaha..mcm cite hantu lah plak..

    3 hari lagi nak balik..
    sambil stdy2 reinforcement concrete..
    dengar lagu2 raya..
    sesungguhnya belum lagi merasai raya.
    pose kasi habis lah dlu wei~~~
    paper ni kire killer gak r..
    paper yg aku rase x killer pon aku xleh nk wat..
    ni plak paper yg killer...


    wish me luck k esok..
    wasalam

    nota kaki : berusaha ..terus berusaha selagi mampu dan sehingga ke saat yg terakhir

    4 Mereka yg baik:

    1. lea said...:

      gud luck utk test es0k

      xsabar nak balik gak =)

    1. HonEyBuNNy said...:

      hehhe...sama la...sblm ada mood raya n balik umah...ada midterm ma...uwawwaw...gd luck..

    1. fikah mus said...:

      geram rasa nak pulun makan kek merdeka tu.

    1. d_tieah said...:

      Gd luck der..
      Agk lmbt ye..