• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Aku tgh sibuk dengan bende alah ini

    Oct 11, 2010
    Salam...
    weekend yg amat meletihkan biji mata aku...
    weekend aku dipenuhi dengan data2....
    dataaaaaaaaaaaaaaa........
    dataaaaaaaaaaaaaaaaaa
    dan
    dataaaaaaaaaaa.....


    ni excel....
    ramai tau kot...
    aku ngah sibuk kire volume and spot speed stdy..
    ( higway engineering lab )



    yang kat bawah ni korang kenal?
    visual basic...
    aku rase macam aku budak komputer..
    aku ade mik subjek computer programming masa tahun 1 dlu...
    tp sekarang ni..
    aku dah tahun 3 k...
    ilmu yg diblaja klw x dipractik...
    mmg susah nk ingat and nak buat..

    ade lah masa tahun 2 pon..
    aku pernah main lg bende ni..
    so boleh lah..
    basic-basic nye masih tertinggal celah gigi ni...



    Excel x siap lg..
    Visual basic siap dah...
    aku nak tinggalkan dorg ni dlu..
    coz aku nak stdy tuk test ari rabu ni...
    tp sekrang ade bende yg aku nak kene wat...
    kalau aku x buat...
    aku rase semua keje yg aku buat akan rase mcm ade yg x kene...
    nak tau pe die?
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Tidur...
    So good nite semua~


    nota kaki : So sweet tgk pasangan Dato Dr Sheikh Muszaphar tadi =))))) senyumman die sweet...

    7 Mereka yg baik:

    1. Affan Ruslan said...:

      Salam. Ko ambik civil ke?
      Aku teka je.
      Pastu study UTP. Betul ke salah?

    1. Oong-ong said...:

      zack entry : tq =)

      Affan Ruslan : Mmg aku budak civil..tp bukan UTP...UMP ler...hehe

    1. Adyshariz said...:

      blajar rajin2 tau, nanti senang cari keje, skrg ni dh pakai vb.net lagi advance dr vb.6 coding senag skit..hehe.. gud luck tuk exem..

    1. shark said...:

      hoho..
      contoh2 best student ler nie
      ker contoh2 budak dekan:)

    1. Nadd said...:

      wah.. VB~
      gud luck utk exam. :)

    1. Sharifah Nurul Shahirah said...:

      whoa! nampak cam susah je jd budak u