• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Blogwalking software vs Manual blogwalking

    Oct 6, 2010
    salam...
    huhu..keje melambak2 ni..
    tp xtau nk mula dari mana..
    last2 mengupdate blog menjadi pilihan..

    baru2 ni aku d downlod satu sofware ni.
    kire macam senang lah nk blogwalking..
    skali enter..
    boleh 100+ link bleh kuar..
    pastu hang trus laptop aku ni...hahhaah

    pada korang lah yg mana lagi ok?
    pada aku manual blogwalking lah ok..
    kire mcm kite akan membalas setiap kali kunjungn org ke blog kite..
    kira mcm hargai lah jugak pelawat2 kite...

    kalau macam software punye tu..
    kite melawat blog-blog orang secara rawak..
    dah tu kadang2 x update plak tu..
    2-3 hari dok enter2...
    still entry yg same...
    nk komen pon xkn nk 2-3 kali komen...

    kalau dok singgah slalu je kt chatbox pon...
    rase nye x bpe nk best...
    cz xbaca entry..
    trus ke chatbox...
    so x d nilai lah hasil typing2 kite ( blogger ) ni lg..hehe...

    ok itu saje pendapat aku tuk kali ni..
    nite!

    nota kaki : kerja daatang bertimpa-timpa....rase nk meletup~

    19 Mereka yg baik:

    1. Azman Roslan said...:

      lebih senang BW secara manual..

    1. Privacy_Resident said...:

      Please do it manual. I don't like auto. I'm a racer! HAHA

      MONYET & UKM?

    1. sollehahn said...:

      a good blogger do it manually...a shoutbox is for social interaction after all...hehe

    1. LyNn HaMzAh said...:

      prefer BW secara manual...leh baca entry kawan2...tgk gmbr...

    1. Noridah said...:

      sorry tak ikut tajuk...lagu siapa ni, sedap juga

    1. Dhiaqiud said...:

      i'm a good blogger..i do bw manually.. :)

    1. ken said...:

      ada software untuk BW ke?
      tak tau pun.. =)

    1. CiK QiQi said...:

      qiqi sgt better guna cre mnual..leh erat hbgn sesame kite..kn3333

    1. toyolkiut said...:

      yg terbaik bila kita bc@lihat entry blog yg dilawat, walau pun entry tu hanya sekeping gambar atau sepotong ayat..
      dan komen apa yg patut..
      itu baru BW yg berkualiti...

    1. DaHLia said...:

      tu software, masih boleh consider...walaupun sis pun lebih suka manual, jenguk2 dan baca2..

      tapi skrg ni ada pulak, jenis yang xpayah masuk blog/klik blog orang tu pun, terus nama kita ada kat shoutbox dia...sangat tidak suka cara tersebut...

    1. Sharinginfoz said...:

      ok juga manual blog walking, boleh baca apa cerita terkini

    1. Sasa Al-Sharif said...:

      manual is the best. ada sebijik software lagi yg orang asyik kabarkan sebagai one way trafic.. siap start kempen anti benda ni.

      blog yg jadi mangsa tu tk dapat up kan trafik. dah tu encik mangsa pulak terhegeh2 membalas kunjungan encik software, upkan trafik dia sorang. jadilah blogger yg ikhlas :)

    1. tia said...:

      software tuh ntok blogger yg pemalas je.
      and ntok blogger yg gyler traffic.
      sigh~

    1. akmalhilmi said...:

      aku pn ada software 2
      taw xpe
      hang trus
      huhu

    1. shark said...:

      manual lagi best...
      br ada feel nk blog.

    1. khalidahmacambaguss~O_o said...:

      aku suka baca entri orang...tak suka bw kosong...cam aku baca entri ko ni lah..kita wat manual je senang...lebih ikhlas kan...;)

    1. ridersdrivers said...:

      Lebih suka baca content, lalu koment, auto macam ni bikin malas