• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Anda mungkin menang kereta kalau anda tanya

    Oct 20, 2010

    Salam...
    aku macam kehilangan idea tuk menulis entry baru...
    pe kate aku bg korang peluang..

    bukan peluang memenaagi kereta
    haha..title je kasi gempak...
    bukan ade contest pon...

    pape lah korang nak tanya..
    insyaallah nia jawab,,
    pasal blog ke...
    stdy ke...
    pendapat ke..
    personal ke...
    merepek macam mana pon nia akan jawab..
    nia akan jawab dalam 1 entry..
    masa yg diberikan adalah
    2 hari..
    baik x nia bg masa lama-lama...
    hehe..
    nota kaki : Nia menunggu soalan..sementara nia menjawab soalan assigment nia ok?? =)

    13 Mereka yg baik:

    1. ZACK ENTRY said...:

      bagi soalan lebih boleh??hehe

      apa yang nia dapat dengan blog??

      macamana nia dapat idea nak update entry baru?


      selamat menjawab..=)

    1. kobEj0rdan~ said...:

      ape kate cik nia bg biodata diri.boleh x??
      soalan 2:P

    1. ard said...:

      ape pendapat if malay couple ngn chinese???

    1. Dhiaqiud said...:

      Nia suke sweeney todd or johny depp????

    1. AiDa AzRyN said...:

      Dah makan ke belom?haha~ XD

    1. alieff said...:

      Soalan tentang blog kot...
      (i) camner ley tertarik nak blogging?
      (ii) individu yg terlibat?
      (iii) idea tulis blog?
      (iv) tema 'seram' ni amek kat mane?

      hahaha... soalan stereotype ni harus di jawab yer...

      *cam dak kecik nyer soalan daaa...*

    1. zai said...:

      wokey...soklan cepu mas.
      mane lagi best..being couple ke single??

    1. Aretikz said...:

      Hai siapa nama?
      Boleh kenal ataupun tidak?
      Duduk kat mana dengan siapa?
      Ada handphone apa nombornya?
      Boleh kah kita bersama?
      eh? ternyanyi pula.. ahakz.. saya nak tanya ni.. apa yg sya nak tnya ya? adakah pertanyaan itu satu pertanyaan yg berbentuk pertanyaan? eh? haha..

    1. Mohd Nor Quiyyum said...:

      cmne care nk tolak pelawaan org eh? sy lemah skit la

    1. haNem said...:

      nak tanya..macammane nak caripenjual kereta yang nak beli dengan harga tinggi..huhu..tolong lah.nak jual kete.. miahahha

    1. diana said...:

      cerita la sikit tentang orang yang kamu dendam sampai sekarang..
      tak de??
      tipulah!!!!

    1. Lynn Rahman said...:

      haha mcm iklan power root la nia.

      ok kenapa nia oi?kenapa x nia ei?uit ke?

      sekian :)

    1. milymir4e said...:

      ak pown nk tye...huhu...agk2..bler kiter nk kua same2 yer....?da lmer x kua bersme...