• About
  • Parent Page
  • Archives
  • Uncategorized
  • Proton Evora....

    Oct 2, 2010
    salam...
    penat baru balik dari Cherating..
    nnti aku update pasal tu..
    cz malas nk transfer gmbr...

    aku nak cite pasal kereta baru dari Proton..
    bangga gak lah bile tgk berita kat tv3 semalam..
    even ni kerjasama antara proton dengan syarikat luar..
    kira satu usaha yg bagus jugak lah kan..

    giler lawa design kete..
    mcm kete luar ..
    ni harga yg aku dapat dr satu blog ni..
    x sempat nk mik link die..

    RM275,000++ (prediction without tax)
    so mcm ne harga?
    mahal ke x?
    bleh simpan dr sekarang lah duit kalau teringin nak pakai..hahaha






    cun giler kan?


    nota kaki : penat balik dr cherating x hilang lg...huhu..nia naik pe? nia naik ferrari merah member nia je..hehehe ( iswara merah ) jgn marah tuan kete... =)


    5 Mereka yg baik:

    1. Shoot Vengeance said...:

      i like! i like! i like sporty car tp sempit lorh..

    1. Zaer!! said...:

      wah! terbaik la nia! da macam porsche da ni.hehe.
      Tak caya tengok link gambar ni!hehe


      http://4.bp.blogspot.com/_9MeNkHWT-7E/S9klb_8NYgI/AAAAAAAAABg/bC5pyT-6fTY/s1600/silver-porsche-carrera-gt.jpg

    1. si biskut said...:

      nak end of world sok aku beli lar satu..haha

    1. din said...:

      syabas proton dan lotuss